FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO AŞTEAPTĂ RĂSPUNS DIN CETATEA ETERNĂ

Consiliu de Administraţie la Roma pentru a se decide dacă italienii îl iau pe Lobby

Articol de - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Situaţia lui Bogdan Lobonţ este departe de a fi finalizată. "Mingea este acum la cei de la AS Roma, ştiu care sînt cerinţele noastre, ale jucătorului, aşteptăm un răspuns", a precizat Nicolae Badea. Goal-keeperul de 32 de ani este pînă la finele lunii iunie sub contract cu formaţia din Cetatea Eternă, după care, contractual, revine în proprietatea grupării bucureştene.

Mîine sau vineri, cel tîrziu, este programat un Consiliu de Administraţie la AS Roma care va lua în calcul şi posibilitatea unui transfer definitiv al lui Lobby. Romanii ar trebui să plătească măcar 800.000 de euro dinamoviştilor în contul tranzacţiei, roş-albii renunţînd la alţi 700.000 de euro.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
feurdean
feurdean  •  02 Iulie 2010, 13:19

Au fost cam neincrezatori la inceput, dar acum ei cred ca se castiga bani cu adevarat. Iti ofer un program superverificat de multi alti oameni, astfel incat sa incasezi bani tot mai multi. Detalii la email [email protected]

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  15 Iunie 2010, 22:18

Articol pentru tampiti ! Chiar crede cineva ca cei de la Roma au timp si nervi pentru un portar care practic nu a jucat in Italia? Cand a jucat la Nationala ,am vazut ce poate . Hai Lobont ,locul tau pentru 1-2 ani e la o echipa de mijloc din campionatul intern : cum ar fi Dinamo .

spartanul
spartanul  •  15 Iunie 2010, 20:26

pacat caci nu vine probabil are constinta incarcata stie si de ce niciodata nu va uita cum a pierdut camp. in ultimile 3 meciuri la indrumarea fratilor becali aceste lucruri nu se uita usor probabil are constinta incarcata dute invirtindute baiete nu meriti sa joci la dinamo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează