FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Continuă achiziţiile! » Prepeliţă, rezolvat. Urmează Fl. Costea şi Sovsic

Prepeliţă va fi titular în centrul liniei mediane a roş-albaştrilor, alături de Bourceanu
Prepeliţă va fi titular în centrul liniei mediane a roş-albaştrilor, alături de Bourceanu

Articol de - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2011 21:53

Steaua a finalizat tratativele cu Prepeliţă şi e în negocieri avansate cu Florin Costea. Urmează o ofertă oficială pentru Sovsici, de la NK Zagreb.

Becali l-a convins şi pe Prepeliţă să vină la Steaua. Fostul căpitan al Ştiinţei va fi legitimat azi. În zilele următoare s-ar putea perfecta şi transferul lui Florin Costea. Atacantul e dispus să i se alăture fratelui său Mihai, după ce planul lui de a pleca în străinătate n-a funcţionat. Inclusiv agenţii, fraţii Becali, l-au sfătuit să aleagă Steaua acum şi să impresioneze înainte să negocieze transferul la un club din vestul Europei. Dar roş-albaştrii nu au convenit deocamdată cu Florin asupra salariului său. "Trebuie să mai scazi pretenţiile!", i-a transmis Becali.

A treia ţintă pe care o mai au bucureştenii în mercato, Damir Sovsici, l-a impresionat pe Narcis Răducan, care a mers în Croaţia ca să-l vadă într-un meci al lui NK Zagreb: "Gigi Becai şi Mihai Stoica vor hotărî dacă fac o ofertă şi cîţi bani sînt dispuşi să plătească. I-am recomandat lui Sovsici să nu mai dea exclusivităţi pe facebook!". Mijlocaşul anunţase cu o zi înainte pe site-ul de socializare că îşi doreşte să îmbrace tricoul Stelei.

"Sovsici e tehnic şi spectaculos, cum nu sînt mulţi în această parte a Europei. Nu e un jucător de finalizare, dar e foarte bun" (Narcis Răducan, director sportiv Steaua)


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
masinameaeata
masinameaeata  •  01 August 2011, 13:32

FAC PARIU CA NU IL CUMPARA PE SOVSICI, CA NU ARE BANI. Astea sunt petarde pentru suporteri, in realitate a cumparat numai jucatori liberi de contract si ieftini. Cum sa-l cumpere pe Sovsici, cand croatii cer 1.5 mil de euro pe 50% din el. Nu da bakali atatia bani pe el, cand chiar el a zis ca-l are pe prepelita, super jucator, deci nu-l ia nu va mai agitati atat.

rusanu
rusanu  •  01 August 2011, 12:51
Postat de bluearth pe 01 August 2011, 06:10

sigur ia steaua campionatul,meciurile grele au trecut de-acum e mizilic....

sa nu vorbim despre fcm, nu de alta dar si pentru voi meciurile grele au trecut, nu? sa fi facut nocturna pe degeaba, vorba aceea, la matineu nu e nevoie de asemenea investitii, mai ales din bani publici!

cubdegheata
cubdegheata  •  01 August 2011, 12:28

Nu cred ca este nevoie si de Florin, oricum e un ratangiu si un caracter 0..Mihai macar poate fi educat are 22 ani, Florin are 26. ps:Imi place cum se baga in seama fanii celorlalte echipe, frustrarea e mare, comentati despre echipele voastre daca aveti si nu mai fiti atata de penibili comentand despre alte echipe, babuinilor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează