FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Continuă la Dinamo » Marius Alexe va juca în "Ştefan cel Mare" pînă în iarnă

Articol de - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 22:06

Fotbalistul şi-a dat acordul de a juca pînă la iarnă în Ştefan cel Mare, Stoican aşteptîndu-l cît mai curînd la prima echipă, după ce ieri a evoluat pentru Dinamo II, într-un amical


Marius Alexe nu a primit răspunsuri satisfăcătoare din străinătate, astfel că vîrful va continua la Dinamo pînă la finele anului. Jucătorul se antrenează sub comanda lui Flavius Stoican, iar ieri după-amiază a evoluat la formaţia secundă, în amicalul cu Cîmpina.

Cu doar doi atacanţi valizi, Bilinski şi Lemac, fără ca ultimul să se fi impus, cu Thomas accidentat, tehnicianul îl aşteaptă pe Alexe cu braţele deschise pentru confruntările interne. Deşi a înscris ultima dată în urmă cu 15 luni într-o partidă oficială, Marius a plecat vara trecută ca golgeter al "cîinilor", cu 15 reuşite. Fotbalistul pe care roş-albii sperau în 2013 să obţină 4 milioane de euro este pe lista lui Stoican, care a şi declarat ieri: "Face antrenamente cu noi, din punct de vedere fizic este aproape de a fi apt sută la sută. Am vorbit cu el şi mi-a dat de înţeles că mai are nevoie de nişte meciuri de pregătire ca să-şi intre în vînă. Sper să joace cît mai repede la prima echipă".


30 de goluri în 108 meciuri a înscris Alexe pentru Dinamo

162 de minute a prins Marius toamna trecută în Serie A în tricoul lui Sassuolo în 6 meciuri, nebifînd nici un gol

2 milioane de euro este cota atacantului conform transfermarkt.de, cu 1,2 milioane de euro mai puţin decît acum un an, cînd ajungea în Italia sub formă de împrumut


Cifrele sînt cu "cîinii"
Chiajna, doar înfrîngeri pe terenul sintetic de acasă, pus în vară, caută diseară primul succes de pe teren propriu din acest campionat, acumulînd doar 3 puncte în deplasarea de la Galaţi. În schimb, dinamoviştii au marcat în fiecare meci, 8 puncte luate. O singură înfrîngere a suferit "haita" în ultimele 12 deplasări în Liga 1, 0-2 cu FC Braşov, pe 3 mai, în rest 6 victorii şi 5 remize. În 2014, Dinamo a obţinut 35 de puncte, Concordia doar 17 puncte, cu unul mai puţin decît Săgeata Năvodari, retrogradată în vară. În duelurile cu ilfovenii, Dinamo e neînvinsă: 5 victorii şi o remiză.


EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
zidane92
zidane92  •  23 August 2014, 15:56

Marc-Barboianu,Durimel,Cordos,Steliano Filip-Lazar,Ionut Serban,Matei-Alexe,Marius Niculae,Bilinski cu rezerve Elton,Boubacar,Gavrila,Rotariu si Miranda ar fi o echipa foarte ok !

zecs93
zecs93  •  23 August 2014, 00:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai e simplu noi nu avem bani, noi avem obiectiv sa crestem tineri si sa-i vindem pe sume f.mari, exact cum facea odata echipele mari, un exemplu este Ajax !!!

zecs93
zecs93  •  23 August 2014, 00:22

Alexe trebuie sa-si reintre repede in ritmul echipei, orikum ar arata foarte bine in fata acolo cu Bilinski, sunt 2 varfuri autentice si bune de goluri !!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează