FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP, DIGI, DOLCE, LOOK

Contra surprinde înainte de meciul cu Pandurii: "Va fi mai greu decât cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 10:02

Dinamo va juca duminică, de la ora 20:30, contra celor de la Pandurii, iar echipa alb-roșie are nevoie de victorie pentru a se califica în play-off-ul Ligii 1.

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă și a declarat că meciul cu gorjenii este unul extrem de dificil.

"Va fi un meci greu pentru că Pandurii este o echipă periculoasă. Are jucătorii cu experiență și poate pune mari probleme. Trebuie să fim agresivi ca să câștigăm. Eu cred că este mai greu acest meci decât cele cu FC Botoșani, CSU Craiova și Steaua. Mă deranjează că se subestimează adversarul. Echipele care nu sunt favorite mereu au produs surprize, au făcut meciuri mari și au încurcat echipe mari.

Stoican a fost la Dinamo și va încerca să demonstreze că este un antrenor bun. Dar nu joacă el și nu joc nici eu. Fiecare vrea să își motiveze jucătorii.

Îmi plac lucrurile care par imposibile. Mi-am asumat asta când am venit la Dinamo. Suntem pe un drum bun și mai durează până să fim o echipă care poate face o figură frumoasă în Europa", a spus Contra la conferința de presă.

  • Pandurii - Dinamo se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi SPort și LookTV.

Citește și: Ultimul cartuș » Patru echipe se bat pe trei locuri de playoff: Dinamo tremură cel mai tare! Calcule complete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
geo.b.
geo.b.  •  04 Martie 2017, 19:41

Are drptate Contra. Panduri se pot inchide,iar Dinamo sa nu poata inscrie. Ba mai mult,Panduri poate profita de disperarea dinamovistilor de a inscrie si sa scape pe contraatac.

khal_37
khal_37  •  04 Martie 2017, 13:56

Doar dinamo buCUResti...https://www.antena3.ro/actualitate/cristian-borcea-audiat-in-dosarul-lui-neculai-ontanu-402121.html

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  04 Martie 2017, 12:40
Postat de idi53 pe 04 Martie 2017, 12:24

Are dreptate Cosmin!Cu Pandurii Dinamo joaca NUMAI pt VICTORIE ceea ce poate crea mari emotii jucatorilor si sa joci cu o asemenea presiune e f greu!Cu FCSB era altceva pt ca in tur am castigat cu 4-1 si deci nu era nicio presiune ci numai orgoliu!Oricum sper ca vom castiga!DOAR DINAMO BUCURESTI!

"Cu FCSB era altceva"...E normal. De câte ori joacă împotriva noastră pe AN, steliștii sunt întâmpinați "cum se cuvine" de super galeria lui Dinamo iar, la final, sunt "răsplătiți" cu...Nescafe (3 în 1 / common sau 4 în 1 / Christmas Edition).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează