FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos şi Răzvan trag linie sub 2011 şi au o concluzie şoc: "«Vamă» ne-a nenorocit!"

"Vamă" s-a certat cu Răzvan la finalul mandatului acestuia de la Braşov, cu Viorel Moldovan tot sub Tîmpa, dar şi cu Şumudică la Rapid, în sezonul trecut

Articol de , - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2011 11:31

Patronul şi antrenorul Rapidului lansează la final de an atacuri în serie la adresa preşedintelui demisionar.

"Dinu Gheorghe e vinovat de toate nereuşitele din tur ale Rapidului", susţine Răzvan Lucescu. Acesta pare că a uitat de prietenia cu ex-preşedintele din Grant, omul care l-a adus la club în ambele mandate în alb-vişiniu, precum şi la FC Braşov. Iar George Copos se declară şi el de aceeaşi parte a baricadei cu Lucescu jr.

"M-a sedus şi m-a abandonat!"
Antrenorul Rapidului îi pune în cîrcă lui "Vamă" transferurile din vară care nu au confirmat, dar şi o parte de vină la parcursul slab în grupele Europa League. "În primul rînd, transferurile le-au făcut Copos şi Dinu Gheorghe, aşa că eu nu mă simt vizat de acele declaraţii ale patronului, cum că s-ar fi făcut greşeli mari în vară. Apoi, nu mi-a căzut bine deloc plecarea lui Dinu, mai ales că el m-a convins să revin la Rapid. Faptul că a demisionat chiar înainte de meciul cu Legia a reprezentat una dintre cauzele care au dus la eşecul în grupele Europa League. Tensiunea apărută la nivelul conducerii s-a transferat în rîndul jucătorilor. M-a mai deranjat la Dinu faptul că mi-a ascuns că el era certat de mai mult timp cu Copos", a declarat Răzvan într-un interviu acordat EVZ.

"Răzvan n-are nici o vină"
Chiar dacă s-a ferit să pronunţe numele lui "Vamă", Copos aruncă şi el cu pietre în direcţia fostului său angajat: "Nu pot eu să vă dau din casă, însă vă spun doar atît: pentru acele greşeli din vară la care am făcut referire, Răzvan nu are nici o vină".

Din informaţiile Gazetei, doar patru dintre cele nouă achiziţii ale verii la Rapid s-au făcut la insistenţele lui Dinu Gheorghe: Teixeira, Oros, Burcă şi Gîngioveanu. De asemenea, tot "Vamă" a avut un rol decisiv şi în prelungirea acordului lui Glauber. Fostul oficial rapidist n-a putut fi contactat ieri pînă la închiderea ediţiei pentru a-şi spune punctul de vedere.

490.000 de euro e suma exactă pe care Răzvan susţine că Rapid a cheltuit-o cu achiziţiile din vară

"Sînt dator faţă de domnul Copos, de suporteri, de club! Merg pînă la capăt, nu plec!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Am plătit jucătorii din banii mei în 3-4 rînduri pentru a onora nişte promisiuni pe care unii le-au făcut şi eu am fost de faţă. Dar gata, n-o s-o mai fac!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Aş fi vrut un alt comportament şi de la Copos, să nu mai pună presiune pe propriii oameni prin declaraţii de genul «Vînd clubul!». Dar ăsta e el, n-ai ce-i face, nu se mai schimbă" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (33)
goantaro
goantaro  •  29 Decembrie 2011, 23:10

ba razvane ce antrenor esti tu? sa accepti sa fi antrenor la o echipa fara atacanti cu cine dai gol??? noi tineri suporteri ai clubului rapi cu steagurisi esarfe si cu tobe am pornit sa incurajam rapidu ....... peste tot an tara casa veniti voi cu surdu???? si cu casio ce facem cu astia ca astia sunt resapati fati ba baiatule o trupa buna iati 2,3 atacanti cardestel pe copos sa vada poate al ia pe zicu sau pe mazilu , ionita ,niculae daca al ia pe goga va luati mare teapa si curelea e o zdreanta fa ceva ca nu mai suportam sa joci cu surdu si casio

mihaisc
mihaisc  •  29 Decembrie 2011, 19:01

Din nefericire in campionatul nostru patronii cluburilor "vaneaza" persoane cu influenta in lumea arbitrajului ; asta se vede pe teren , in meciuri .Zota , Dinu " Vama" , Argaseala si lista continua isi pun amprenta in "performanta" cluburilor , nu prin calitati , doar prin relatii. Mai sunt si presedinti cu influenta : Borcea , Stan, Paskany , Muresan , Porumboiu, care fac jocurile ; inclusiv Copos aliat cu Ioanitoia si Craciunescu ; cei din urma ar trebui sA FIE ANCHETATi de DNA pentru averile pe care nu au cum sa le justifice. Asta este fotbalul nostru , coruptie , rezultate bazate pe influenta anumitor persoane. Cand un patron nu este multumit de apor

bigbelly
bigbelly  •  29 Decembrie 2011, 18:16

"Sînt dator faţă de domnul Copos, de suporteri, de club! Merg pînă la capăt, nu plec!" Asa Razvane, sa nu pleci pana cand nu-i duci si pe ei unde ai dus Nationala! Succes!!! :)))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează