FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu, declarații acide după planul anunțat de Becali: "E bătaie de joc faţă de sărăcia societăţii româneşti! Suntem vai de capul nostru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 19:51

După ce Gigi Becali a anunțat că își va vinde jucătorii importanți doar pe sume de zeci de milioane (Detalii aici), Cornel Dinu a reacționat dur.

Dinu a declarat că valoarea fotbaliștilor din Liga 1 este de maximum 1,5 milioane de euro și că salariile din fotbalul românesc sunt prea mari.

"În fotbalul nostru sunt tot felul de rugăciuni. Vrem să ne dea 70 sau 100 de milioane de euro. Suntem vai de capul nostru! Suntem în lumea a patra. Ne dau 1,5 milioane de euro pe jucători, cât ne e valoarea.

Cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi conform realităţii. Dacă salariul este 1.900 de lei, nu poţi să dai 15-20.000 de euro la jucători. E bătaie de joc faţă de sărăcia societăţii româneşti!", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Cornel Dinu nu iartă nimic: "E ceva unic în istoria clubului!"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (25)
116318208879996
Costica Costica  •  30 Septembrie 2018, 09:54

daca nimeni nu e in stare sa l intrebe de unde are banii stam si ne uitam la loaza cum isi bate joc de romanii hu

192486884818821
Mihnea Ilie  •  30 Septembrie 2018, 08:53

corect...Paranoia neamului prost,ridicata in slavi de Romania prostului gust...

bridges
bridges  •  30 Septembrie 2018, 04:37

Becali vrea sa arate mereu ca e bogat, e obsedat de asta, e obsesia parvenitilor care se vor pe sticla tuturor televizoarelor, tot timpul. S-ar duce si la Capatos, oriunde, sa se vada neamul prost, sau sa se auda, la TV. A reusit cu banii pentru ca i-a functionat bisnita cu terenuri, orice alta afacere a falimentat-o pentru ca nu se pricepe decat la bisnita. Ia tot ce gaseste si asteapta sa creasca pretul. In rest e varza. De aia arunca el cu banii, pt ca sunt nemunciti, sunt din bisnita. Dinu are dreptate, decalajul de bani bagati in echipe e prea mare, daca Becali nu s-ar baga la echipa ar lua titlul in fiecare an si ar vinde jucatori cu nemiluita dar el n-a bagat bani in fotbal pentru asta ci ca sa iasa doar numele si figura lui in evidenta. Si ne intoarcem la nevoia obsesiva de imagine, de unde am plecat.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează