FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO, AZI, 15:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Dinu despre strategia Oţelului: "Model pentru Dinamo!"

Cornel Dinu, Dinu, Dinamo
Cornel Dinu, Dinu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Cornel Dinu spune că roş-albii ar trebui să urmeze strategia gălăţenilor de a creşte şi a arunca în luptă tineri de perspectivă

Azi, la Galaţi, de la 15:30, Dinamo are doar varianta victoriei pentru a rămîne în continuare în plutonul fruntaş ce speră la titlu. Cornel Dinu admiră echipa Oţelului şi îi avertizează pe elevii lui Cornel Ţălnar să fie concentraţi.

"Sînt adeptul ideii de a ne creşte propriii jucători, iar Marius Stan a confirmat acest lucru. A crescut foarte mulţi jucători tineri, iar această strategie ar trebui urmată de toată lumea, nu doar de Dinamo. Tinerii în general îşi fac foarte bine treaba şi devin capacităţi financiare de a susţine bugetul. Fotbalul românesc şi cel sîrbesc au această tradiţie, nu întîmplător din Serbia au plecat jucători tineri pe sume foarte mari. Şi la Oţelul sînt fotbalişti foarte buni ca Sîrghi, Cojoc, Neagu, Antal. Doar Paraschiv, Sergiu Costin şi poate Giurgiu sînt mai în vîrstă", a zis Mister.

Dinu laudă şi munca lui Dorinel Munteanu: "Oţelul este o echipă periculoasă, care <arde> jocul şi tratează serios fiecare fază. Asta pentru că sînt şi foarte bine antrenaţi de Dorinel, aleargă mult, dar fiecare fotbalist ştie ce are de făcut".

7 jucători indisponibili are Cornel Ţălnar pentru meciul de azi. Pulhac, L. Goian, N'Doye (suspendaţi), D. Grigore, Mărgăritescu, M. Niculae şi D. Kone (accidentaţi)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  21 Martie 2010, 11:48

degeaba se bat cu pumnii in piept,marius stan si dorinel munteanu,au fost si vor ramnane slugile ciobanului...se vede clar la fiecare meci otelul-steaua; vad ca deja s-a uitat hotia lui berbecaru din ghencea,cu otelul,penalti+rosu la parpas; a fost mai clar decat penalty de la dinamo-craiova; e clar ca a fost blat,rusine otelul ! slugile ciobanului!

 •  21 Martie 2010, 11:22

Dlarel,cum cineva la numit sau Oinel,acelasi lucru,doar "cascavalul" vine de la aceeasi stina si pe aceasta criza face multe parale. S-a vazut cu Steoita.cum a pregatit meciul la indicatiile Behecali.Vedetii motivatia azi,in meciul cu Dinamo,care va arata ca unul atacat de rabie.

 •  21 Martie 2010, 10:50
Postat de pe 21 Martie 2010, 10:38

Eu zic ca parasuta de m.a.t.a te-a facut pe tine pe blat, sustinator al stroto-camilei Poli Aek Fulgerul Rocar Rafo Bragadiru (daca adevarata Timisoara a retrogradat in '97, cand a promovat?). Nu uitati ca ati facut un blat ordinar sezonul asta: Gaz Metan-Bragadiru 2-6.

ai dreptate cu aek,nu am fost de acord si o sa sustin ca dupa recuperarea palmaresului sa plecam din c cum trebuia in 2002,dar nu cred ca se va face findca multi asa zisi polisti au fost de acord sa vina aek si sa parasim poli.totusi tu ca dinamovist nu ai dreptul sa vorbesti,steaua si dinamo or promovat vreodata?or fost aduse direct din rusia in divizia a,poli adevarata o promovata in 48 cand vo adus pe voi tancurile.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează