FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Dinu explică de ce nu intră în vestiar: "I-aş submina autoritatea lui Ţălnar"

Cornel Dinu, Dinu, Dinamo
Cornel Dinu, Dinu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Cornel Dinu spune că nu se implică mai mult, întrucît "Cornel Ţălnar e stăpînul echipei, doar de el trebuie să asculte jucătorii"

De fiecare dată cînd Cornel Dinu îi critică pe jucătorii dinamovişti, Cristi Borcea îi reproşează că nu se implică mai mult la echipă şi că nu are discuţii private cu fotbaliştii.

Mister explică de ce nu vine printre jucători la antrenamente sau după meciuri: "Am fost suficient timp în vestiar şi poate o să mai fiu. Trebuie să-i păstrăm autoritatea lui Ţălnar, el este şeful, stăpînul în vestiar. Jucătorii trebuie să ştie că el este şeful lor total! Mă sfătuiesc zilnic cu Cornel, avem discuţii ca de la tehnician la tehnician. Dacă m-aş duce în vestiar, i-aş submina autoritatea şi e nevoie ca băieţii să asculte de un singur om".

"Mi-am permis să critic doi-trei jucători pentru a simţi presiunea opiniei publice, vocea tribunei care cere sacrificiu, dăruire. Ceea ce am spus eu le-a transmis şi Ţălnar în vestiar. S-a discutat pînă acum de foarte multe ori individual. Acum e nevoie de răspunsuri reale în joc şi nu de băgatul mîinii în buzunarul lui Cristi Borcea după o centrare, un şut sau un gol din lovitură liberă", a încheiat Dinu.

"Borcea este pasional, dar acum e nevoie de realitate incontestabilă. Nu se poate cîştiga o partidă cu doi-trei care nu aleargă. Jucătorii nu trebuie să răspundă prin vorbe, ci doar prin joc"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  12 Martie 2010, 11:15

Sirba stiu, sirba joc! Asa si cu desteptii astia care se tot iau de Dinu ca bea! Ati baut voi cu el sau ati auzit la coada unde va luati ajutorul de somaj ceva? Dinu e singurul care a mai ramas la Dinamo dintre cei vechi si daca pleaca si el ramine borcea cu jovanny. Asta vreti? Cit despre cei ce nu sint dinamovisti, habar n-ati avut pe ce lume ati trait inainte de 89 si la fel de putin pricepeti din ce se intimpla azi. Daca Dinu va e superior si va face sa simtiti asta, ghinionul vostru!

 •  12 Martie 2010, 10:54

Dinule...mai Dinule, nu te stiui ca fusesi acolo, la etajul 11 (11?) de la TvR pe vremea revolutiei. Cred ca stiai ca te urasc, dar s-ar putea sa nu te mai urasc. Vazui emisiunea la Nasul. Bai, sint un dobitoc, eu nu stiu multe din cele intamplate. Dar aveam asa, o feblete pt Dl. gen. Stanculescu, pentru ca dansul a facut ISTORIE ! Dansul i-a impuscat pe Ceausesti ! Glorie lui ! Si nu inteleg de ce acest om este la parnaie ?! Si tu, Dinule, de ce vorbesti taman acum, ha ?! Hai Stiinta !

 •  12 Martie 2010, 10:43

"Pai, daca intru in vestiar si expir, tot vestiarul se imbata instantaneu. Prefer sa stau acasa cu catelusa Muci si cu vermorelul la indemana. Cu Talnar am o relatie stransa, ca de la Knattspirnufelag la Falticeni"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează