FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cornel Dinu se implică în problemele de la Steaua şi le atrage atenţia fanilor: "Nu ai voie să faci aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 13:07

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, este uimit de situaţia de la Steaua, care conduce detaşat clasamentul din Liga 1 dar şi-a pierdut sprijinul suporterilor.

Oficialul dinamovist le dă galeriilor din Bucureşti exemplul fanilor din Giuleşti, care susţin necondiţionat echipa.

"Ceea ce fac suporterii Rapidului este o lecţie pentru toată lumea. O echipă ca Steaua, indiferent de probleme, este la şapte puncte peste locul doi.

Nu poţi să stai departe de o asemenea echipă în situaţia asta. Nu ai voie să faci aşa ceva", a spus Cornel Dinu la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
sheva_bog
sheva_bog  •  18 Martie 2015, 09:01

As vrea sa ii rog pe cei de la gsp sa faca o schimbare in sensul ca stema veche sa apara doar la cei care nu merg la meciuri si nu sustin fcsb.... iar pentru acei "suporteri adevarati" care sustin aceasta nou infiintata echipa sa apara in dreptul lor stema noua (venus)

caucazianul
caucazianul  •  17 Martie 2015, 20:31

Ce este fanul recalcitrant ? Omul care nu vede nimic omul orb ca sa nu zic altceva.O echipa este sustinuta moral atunci cand joaca efectiv prin incurajari pe stadion. Aplauzele sunt bine primite daca jocul este placut.Fara aplauze daca jocul este dezechilibrat.CAND ESTI INTREBAT RASPUNDE LA INTREBARE CINSTIT.In afara terenului termina orice discutie de orice fel.PREZENTA PE STADION DETERMINA EXPRIMAREA FANULUI CIVILIZAT.

khal_37
khal_37  •  17 Martie 2015, 17:31
Postat de maryspu pe 17 Martie 2015, 14:29

nu are nici o legatura ce se intampla la rapid cu ce se intampla la steaua, rapid este aceiasi echipa dar fara bani, pe cand steua practiv nu mai este steaua, le-au luat identitatea prin nume ,sigla si palmares, deci nu mai este steaua este cum se si spune FCSB. O mare diferenta

Ma tu, pe langa ca esti prost gramada, mai si semnalizezi...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează