FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA CORNEL DINU

Cornel Dinu va avea Cupa ce-i poartă numele. Au început înscrierile!

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 10:40

Mister Cornel Dinu va avea o competiţie dedicată lui. Cupa ce-i va purta numele se va desfăşura în perioada septembrie - noiembrie 2011, este dedicată companiilor din România, iar înscrierile au început deja de la 1 iulie.

Fotbalul se va juca pe terenuri artificiale, într-o zonă selectă a Capitalei, existînd deja acordul de principiu între părţi. La startul competiţiei inaugurale vor fi angrenate 28 de echipe, numarul putînd fi suplimentat pînă la 32 în funcţie de numărul solicitărilor.

Programul competiţional va fi stabilit cu aproximativ o lună înaintea începerii turneului şi va fi comunicat pe site-ul oficial al competiţiei, www.cupacorneldinu.ro. După expirarea perioadei de înscriere va avea loc tragerea la sorţi a grupelor. Meciurile se vor organiza pe un teren cu suprafaţa artificială de dimensiuni reduse într-un club privat select din Bucureşti.

Regulile jocului
Premiile vor fi semnificative, constînd în sume de bani, vacanţe, echipament sportiv, bilete si abonamente la anumite competiţii sportive din România. De asemenea, jucători importanţi din Liga 1 şi foste glorii sportive care susţin această iniţiativă vor participa la anumite faze ale turneului şi vor oferi la finalul acestuia o partidă demonstrativă.

Motto-ul competiţiei este "For the love of the game", cupa adresîndu-se jucătorilor amatori de fotbal din marile firme din România. Fiecare meci se va juca între două echipe avînd un număr de 6 jucători fiecare. Fiecare lot va putea fi format din maximum 12 fotbalişti, plus un reprezentant oficial. Se vor stabili şi două perioade transferuri, în care fiecare formaţie poate schimba pînă la 3 jucători. Un meci va avea două reprize a cîte 20 de minute şi o pauză de 10 minute. Fiecare echipă poate solicita cîte un timeout de un minut în fiecare repriză. Partidele vor fi conduse de un arbitru profesionist, iar finala va fi oficiată de unul dintre arbitri de elită ai ţării, purtător al ecusonului FIFA. Totodată, o echipă medicală specializată va fi mereu în preajma gazonului, în cazul în care apar probleme neprevăzute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sorinescu
sorinescu  •  19 Iulie 2011, 22:21
Postat de nessuno2009 pe 06 Iulie 2011, 10:28

Consider ca este una dintre putinele daca nu singura persoana din fotbalul romanesc, care putea da numele unei competitii dedicata marilor companii din Romania ! la cum il cunosc personal pe Mister, sunt ferm convins ca aceasta competitie nu se va rezuma la cateva "jocuri populare" mici si bere. Felicitari celor care s-au gandit sa organizeze aceasta competitie ! Sa ne traiesti MISTER !!!!

scuze ! da la Dl. Dinu sa atasezi un slogan ne-romanesc ti se pare normal ? la cata istorie, cultura .... nici nu stiu cum sa ma exprim.... cred ca sloganul normal era ceva in genul : FII ROMAN SI NU PLECA FRUNTEA ! ( is clujean.... )

sorinescu
sorinescu  •  19 Iulie 2011, 22:13

Motto-ul competiţiei este "For the love of the game" ??? da Cornel DINU a jucat fotbal american ? cei care au invatat franceza, rusa, spaniola, etc... nu au dreptul sa inteleaga sloganul ? mai ales ca Dl. Dinu e un ROMAN verde....

hsc100
hsc100  •  06 Iulie 2011, 12:35
Postat de hsc100 pe 06 Iulie 2011, 12:30

Dar de ce se face pentru companii(existand una in desfasurare)si nu se face pentru copii,pentru viitor?Tot la cei cu bani va ganditi?

Sa incercam sa promovam totusi viitorul ca si asa suntem praf

Vezi toate comentariile (11)
Comentează