FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Cornel Ţălnar a slăbit brusc în cîteva luni » Ce greutate a pierdut

Alături de soţie, Geta, sărbătorind Paştele, imediat după victoria cu Chiajna, 3-1 // Foto: Facebook
Alături de soţie, Geta, sărbătorind Paştele, imediat după victoria cu Chiajna, 3-1 // Foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 00:12

Ţălnar a întinerit după ce-a slăbit drastic în cîteva luni. ”Aerul Braşovului îmi prieşte, după încă 4-5 kile eliminate mă legitimez”, s-a amuzat tehnicianul.

Cornel Ţălnar a cunoscut o transformare extraordinară. Antrenorul de 56 de ani a slăbit 24 de kilograme în urma unei cure ţinute cu mare ambiţie.

"Acum am 80 şi ceva de kilograme, sper să mai dau jos alte 4-5. Nu mai mult că apoi mă legitimez şi nu vreau să le fac concurenţă jucătorilor mei", a comentat cel poreclit "Ţînţarul" pentru Gazeta Sporturilor.

Tehnicianul "stegarilor" a continuat pe acelaşi ton: "Mă simt bine la Braşov, îmi prieşte aerul, îmi doresc enorm să evităm retrogradarea şi cred că putem acest lucru, avînd în vedere munca băieţilor".

"Conform punctelor luate în retur, sîntem pe locul 6. Dacă nu eram dezavantajaţi de arbitru la Vaslui şi nu pierdeam aiurea puncte cu Viitorul, eram pe 1, alături de Steaua" (Cornel Ţălnar, antrenor FC Braşov)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cainerau1953
cainerau1953  •  23 Aprilie 2014, 12:55

bravo Talnare, vei ramane incontinuare iubit de Dinamovisti, hai Dinamo !!!

mecarm
mecarm  •  23 Aprilie 2014, 11:27

Daca dam la o parte si alea 7 min...daca,daca,daca...bai nene nu va auziti?

bamse1901
bamse1901  •  23 Aprilie 2014, 11:21

felicitari Tzantzarule!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează