FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAŞOV, LUNI, DE LA 19:30, ÎN DIRECT LA DOLCE ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Ţălnar, după modelul Cornel Dinu » Îi învaţă istorie pe jucători: "Urmează Războiul Malvinelor" :)

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 13:22

După două victorii la rînd, FC Braşov va avea o deplasare de foc la CFR Cluj, de luni, de la 19:30, în direct la Dolce şi liveTEXT pe GSP.ro. Cornel Ţălnar îi avertizează pe jucătorii săi şi în privinţa ultimei partide de campionat, cu Gaz Metan, care ar putea fi decisivă în lupta pentru salvarea de la reotrgradare.
"Le-am atras atenţia băieţilor că meciul împotriva Coronei poate fi mai greu decît cel cu Dinamo. Jocul nu a fost tocmai strălucit, poate şi jucătorii l-au tratat mai lejer, dar important este că am cîştigat şi sîntem în cărţi pentru salvare. Ne mai trebuie minimum 3-4 puncte în acest final de campionat.

Marea mea temere este că Gazul are două partide grele, cu Dinamo şi cu Astra, în care dacă nu strîng puncte, ne aşteaptă războiul malvinelor la Mediaş, în ultima etapă", a spus Ţălnar.

Războiul Malvinelor este un conflict militar şi diplomatic care a avut loc în anul 1982 între Argentina şi Marea Britanie şi s-a desfăşurat în 3 arhipelaguri din sudul oceanului Atlantic: insulele Malvine (sau Falkland), Georgia de Sud şi Insulele Sandwich de Sud.

Tehnicianul a comentat şi problemele tot mai mari avute de cluburile din Liga 1:

"Trebuie să se întîmple ceva cu fotbalul românesc, pentru că ceea ce se întîmplă acum e un compromis total. Patronii se fac că plătesc, jucătorii se fac că joacă. Ar trebui să avem atîtea echipe în campionat cîte îşi permit să ducă un sezon la bun sfîrşit, cu un buget mai mic, dar care să fie asigurat de la bun început".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
max9
max9  •  10 Mai 2014, 07:36

domnule iulian cuibar, este un pic de ironie in articol daca nu este steaua sau dinamo cu eminente emerite la cirma, nu inseamna ca restul sint inculti

ernesto365
ernesto365  •  09 Mai 2014, 15:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

oo fi ultimul dar nu a fost singurul!

ddd_bv
ddd_bv  •  09 Mai 2014, 14:25

Sa stea linistit ..punctele au plecat de la Dinamo....via CFR

Vezi toate comentariile (3)
Comentează