FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Coşmarul de la ”Ţărănoaia” » Ultimul succes al lui Dinamo în faţa Vasluiului datează de acum 3 ani şi jumătate

Vasluienii au reuşit să le ia mai mereu faţa dinamoviştilor.
Vasluienii au reuşit să le ia mai mereu faţa dinamoviştilor.

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 20:16

Dinamo joacă diseară împotriva singurei echipe din România care are palmares mai bun în confruntările directe, Vasluiul fiind o sperietoarea pentru ”cîini”.

În plină criză, locul 7 după 14 etape, la 13 puncte de lider, Dinamo dă peste coşmarul ei. Diseară joacă tocmai împotriva singurei formaţii din România cu care "cîinii" au palmares negativ. Au fost 14 meciuri directe între Dinamo şi FC Vaslui, moldovenii cîştigînd de 8 ori, iar roş-albii doar de 4, alte două întîlniri încheindu-se la egalitate! Iar gruparea lui Adrian Porumboiu are şi golaveraj pozitiv, 21-15.

"«Ţărănoaia» vine peste «cîini» să-i bată iar", s-au amuzat jucătorii galben-verzilor, care glumesc mereu pe seama denumirii puse Vasluiului de către fostul golgeter al Ligii 1, brazilianul Wesley.

Două campionate şi jumătate umilitoare
Dinamo a pierdut ultimele 5 confruntări directe cu moldovenii, ultimul punct obţinîndu-l în toamna lui 2009, 1-1 în Ştefan cel Mare, cînd golul roş-albilor a fost marcat de către N'Doye, actualul mijlocaş al vasluienilor, accidentat azi. Bonetti nu s-a întîlnit nici cu galben-verzii, nici cu Viorel Hizo pînă acum.

Tehnicianul moldovenilor a antrenat şi el pe Dinamo, ultima dată cînd "cîinii" au ratat cupele europene! Cel poreclit "Dulăul" a pregătit echipa vreme de 28 de etape în sezonul 1997/1998, terminîndu-l Cornel Ţălnar. Hizo a fost demis de la Dinamo după 0-5 cu Steaua.

535924-palmares-vaslui.jpg

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
dodesteanu
dodesteanu  •  10 Noiembrie 2012, 19:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

...CHESTIA AIA A FOST CU "SUSTA" OAIE DOBITOACA!...ERA VORBA DE O IRONIE!...LA TZARANOAIA SE CASTIGA MULTI BANI!!!...DAR LA IQ-UL TAU... CHIAR DACA LOCUIESTI IN BUCURESTI,PROSTIA ESTE PE PRIMUL LOC IN CAPATZANA AIA A TA PROASTA!

suntfericit
suntfericit  •  10 Noiembrie 2012, 14:44

Dinamo din nou o sa faca UNA GRANDE PARTIDA,dar din pacate ''aginturiilliii straine''n.grigore si arbitrii o sa opreasca Dinamu din drumul spre victoria finala!Negoita antrenor si Bonetti manager duc Dinamu pana la cer!!!!

qwertt
qwertt  •  10 Noiembrie 2012, 12:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate el e "Taranoaia" Negoita de la dinamo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează