FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Moţi e avocatul ”cîinilor” » Ludogoreţ vrea două vedete din ”Ştefan cel Mare”, însă Dinamo ar vrea cel puţin 3 milioane de euro

Articol de , - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 20:13

Dinamo nu are drept de joc în cupele europene, din cauza insolvenţei, dar tot atrage privirile formaţiilor care evoluează pe continent, una dintre ele chiar în grupele Champions League.
Campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, este interesată de serviciile mijlocaşului Cosmin Matei, 23 de ani. Conform sportal.bg, alb-verzii ar dori să-l achiziţioneze în iarnă, în acest sens un reprezentant al clubului fiind în tribunele din Ştefan cel Mare la ultima etapă de campionat, cu CS Universitatea (1-1).

Cosmin Moţi, eroul lui Ludogoreţ, după ce-a parat două penalty-uri cu Steaua şi şi-a condus echipa în grupele Ligii, n-a uitat de trecutul său dinamovist şi a pus o vorbă bună pentru un alt elev de-al lui Flavius Stoican. Este vorba de mijlocaşul de bandă Vali Lazăr, 25 de ani, căpitanul roş-albilor. De fapt, Matei şi Lazăr sînt cei mai curtaţi fotbalişti ai dinamoviştilor în 2014. Mai mult, Cosmin a fost la un pas, la începutul anului, să plece în Bulgaria, dar la Botev Plovdiv, care-şi construia acolo o "legiune" formată din jucători din Liga 1, după ce-i cumpărase pe Luchin, pe Curtean, pe Benga, pe Dore şi pe Hamza. Afacerea nu s-a finalizat atunci din raţiuni financiare.


"Dinamo are mulţi jucători interesanţi, care ar face faţă şi în competiţii europene de înalt nivel. Îmi plac mai mulţi fotbalişti din actuala formaţie a "cîinilor""
Cosmin Moţi, fundaş Ludogoreţ

2 goluri şi două pase decisive are Lazăr pentru Dinamo în acest sezon, în 10 meciuri din toate competiţiile

3 goluri şi o pasă decisivă are Matei pentru "cîini" în 10 partide de Liga 1


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 04:46
Postat de andytheblue pe 13 Octombrie 2014, 13:37

DOAR LAZAR ,SERBAN SI BILINSKI SUNT FOTBALISTI BUNI LA DINAMO ! POATE SI ROTARIU !

mai sunt 2-3, de pilda stoperul cordos, lateralul fai, barboianu ca fundas stanga, cu atat mai mult cu cat acolo este postul lui si a mai fost si in anturajul nationalei.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 04:45
Postat de djeurofighter pe 13 Octombrie 2014, 10:10

Vor doua vedete? Pe cine, pe Dinu si Lucescu? :)

ca vrei tu sau ca nu vrei tu, lazar este un jucator in voga. este o eroare ca nu a fost adus la Nationala. daca unul ca pertda de maxim e acolo, daca unul precum chipciu e acolo, atunci cu siguranta lazar poate fi cu varf si indesat, tot acolo.

andytheblue
andytheblue  •  13 Octombrie 2014, 13:37

DOAR LAZAR ,SERBAN SI BILINSKI SUNT FOTBALISTI BUNI LA DINAMO ! POATE SI ROTARIU !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează