FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Costel Gâlcă a recunoscut: „Gigi Becali mi-a transmis schimbările. Pe el îl suna pe bancă”

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 11:50 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 12:21

Costel Gâlcă (52 de ani), antrenorul polonezilor de la Radomiak Radom, a dezvăluit cum încerca Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, să-i impună schimbările la formația roș-albastră. 

Tehnicianul a spus că Becali i-a transmis de mai multe ori schimbările pe care le dorea, menționând că făcea acest lucru prin intermediul lui Marius Ianuli, cunoscut și ca „Mache”, team managerul clubului. 

Detalii incredibile despre amatorismul de la FCSB » Un fost fundaș al Stelei a dezvăluit, un fost antrenor al roș-albaștrilor a confirmat: „Da, așa e”
GSP LIVE
Detalii incredibile despre amatorismul de la FCSB » Un fost fundaș al Stelei a dezvăluit, un fost antrenor al roș-albaștrilor a confirmat: „Da, așa e”

Costel Gâlcă, despre perioada petrecută la FCSB: „De multe ori mi-a transmis Gigi Becali schimbările” 

„FCSB e echipa care ar fi trebuit să câștige de trei-patru ori campionatul în acești șapte ani. Susține fotbalul românesc. Nu știu care sunt cauzele, poate deciziile luate nu sunt cele mai bune.

Poți să ai discuții cu patronul, dar nu să îți facă echipa sau schimbările. De multe ori mi-a transmis și s-a oprit acolo. Când te duci la un club, trebuie să te simți apreciat, dacă nu, nu are rost să stai.

Pe Mache îl suna. Venea, am vorbit cu el, mi-a spus că trebuie să îmi transmită. Era normal «Vii, îmi spui, bine că mi-ai spus și asta e». A fost munca tuturor în acel moment, nu numai munca mea și a staff-ului meu”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit Digi Sport. 

Gigi Becali: „Nu făcea nimic Gâlcă! Sunam eu din pușcărie!"

Gigi Becali recunoștea, în octombrie 2022, faptul că îi dicta schimbările lui Costel Gâlcă, chiar și când acesta se afla în spatele gratiilor. 

„Nu făcea nimic Gâlcă, făceam tot numai eu! Dădeam telefoane din pușcărie. O dată nu am putut să dau telefon și nu ne-am calificat... Iar la meciul de la Iași, din ultima etapă, stabiliserăm ceva noi și nu a făcut. Atunci i-a expirat contractul și la revedere! ”, a spus Becali. 

Costel Gâlcă a adus ultimul titlu în vitrina lui FCSB 

Costel Gâlcă a fost numai un sezon antrenorul celor de la FCSB. În stagiunea 2014-2015, acesta a reușit să câștige toate cele 3 trofee interne cu formația roș-albastră: titlul în Liga 1, ultimul cucerit de FCSB, Cupa României și Cupa Ligii. 

Palmaresul lui Gâlcă pe banca celor de la FCSB: 37 de victorii, 8 egaluri și 13 înfrângeri. 

VIDEO. Mihai Stoica: „Costel Gâlcă a câștigat trei trofee la FCSB și avea tripleți, Dinu Todoran are gemeni”

Citește și: 

Se pregătește debarcarea lui Nicolo Napoli? Conducerea îi impută ratarea obiectivelor

Prima imensă plătită de Dan Șucu la Rapid pentru victoria cu FCSB: „Nu știu dacă vreo echipă din România își permite” + Anunț EXPLOZIV: „Depășim la salarii pe toată lumea în noul sezon”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1ianuarie
1ianuarie  •  27 Aprilie 2023, 14:50

De la așezământul pt marinarii pe verticală, GB și MM si-au făcut cunoscute lucrările de dezvoltare personală precum: Am fost cândva hoț, Nici un moment fără ciordeală, Noi suntem mândria țării, Aventurile lui Sf Gheorghe și a valetului său printre elitele intelectuale, samd. Aceste bestselleruri au revoluționat gândirea multora, unii dintre cei care apreciază aceste lucrări sunt apărătorii zilnici ai perechii arhicunoscute drept Păcală și Tândală contemporani.

Burunicolae69
Burunicolae69  •  27 Aprilie 2023, 13:18

Costele și acum te regretă 10-sbisti m-ai puțin puscariasul dovedit mm-ul.

braveheartro
braveheartro  •  27 Aprilie 2023, 13:03

Dădeai telefoane din pușcărie? Păi unde erai mă, la tine acasă, să suni când vrei tu? Ce drac de pușcărie oi fi făcut și tu nu știu, dar aia n-a fost pușcărie, a fost pension și relaxare. E valabil și pentru ceilalți pârnăiași din fotbal. Borcea a intrat la pârnaie cu 5 copii și a ieșit cu 9 :))) „În total, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. În acest context, inevitabil, dinamovistul a devenit ținta glumelor, precum ”Doar dacă se uită Borcea la o femeie, rămâne însărcinată”: ”Normal. Au apărut, știi de ce? Eu, în primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii. Nu m-au deranjat niciodată (n.r.- glumele)”, a punctat Borcea.” Iată. Am dreptate?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close