FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Scădere imensă de cotă pentru victoria lui Dinamo cu Astra » Cum stăteau lucrurile înainte și după meciul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 09:34

Astra a devenit aseară, matematic, noua campioană a României după ce Steaua a remizat pe Arena Națională cu Pandurii, scor 1-1.

Imediat după meciul roș-albaștrilor casele de pariuri s-au autosesizat și au scăzut dramatic cota pentru o victoria a lui Dinamo în această seară pe terenul Astrei.

Dacă înaintea jocului Stelei cota pentru 2 solist la Astra - Dinamo era 4.90 la Unibet, după partida fostei campioane a României cota a scăzut până la 3.15.

Mai mult, la câteva minute după ce Steaua și Pandurii au remizat, la Sportingbet cea mai pariată variantă era o victorie a lui Dinamo. Și aici cota înaintea jocului era 4.50, iar după aceea a ajuns la 3.20. În această dimineață cota a scăzut până la 2.95.

Astra va primi titlul de campioană în această seară la Giurgiu, unde va juca împotriva lui Dinamo, de la 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (69)
ge0x
ge0x  •  02 Mai 2016, 23:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  02 Mai 2016, 16:38
Postat de hector13 pe 02 Mai 2016, 13:02

Eu va inteleg......ma rog.....in parte. Eu sunt fericit cand ne merge noua bine ( si am fost 3 ani la rand) iar voi va bucurati cand cand le merge altora rau. Bucurati-va. Steaua nu se va desfinta si nici nu va intra in insolventa. Daca castiga o mansa in CL sau EL e in grupele EL de unde vor veni 6-7 milioane + bani din bilete + banii de pe locul 2 = se descurca - Steaua va fi oricum pe plus. CSA a castigat in instanta in 2014 marca. SI nimic altceva! Nu a castigat firma ( daca stiti ce e aia) , nu c astigat palmaresul sau culorile. Hotararea ICCJ se refera doar la marca. Nu sunt avocatul lui Becali ( care e un infractor care la fotbal nu prea se pricepe) dar e clar ca pe armata o intereseaza banii si demonstreaza rea-credinta tocmai de asta. Vor sa ia cat mai multi bani pe marca si inchirierea stadionului.

pai care e problema? nu asta spunea si prea inchisul? ca pe el nu l intereseaza decat banii? armata aplica acelasi crez,principiu...

zidane92
zidane92  •  02 Mai 2016, 14:47
Postat de 1745flo pe 02 Mai 2016, 13:49

Pai d-aia platesc eu abonament la rds? Ca la gigisport sa-l vad mereu pe cazatura aia de naum, cel cu dintii precum caracterul, adica stricati, ca invita numai fosti stelisti, actuali mari fcsbisti si nici un reprezentant al adversarilor, sau macar vreun neutru? Sa-mi spuna el ca adversarii meritau eliminati, dar sa omita ca mielutii lui n-au avut nici o ocazie tot meciul? Din vara trec la Dolce!

Treci la dolce, de abia te asteapta gigistul numarul 1, realizatorul unor emisiuni excelente gen marine inchide ba usa ca se aud *** sau petrica da-i pe gespe inconfundabilul silviuuuuuuuuuuuuuuuuu si numele il stii tu ca ma baneaza gesepeul ca ei sunt inocenti si nu accepta nume care incep cu mu si se continua cu ila , la pachet dolce vine si cu panduru, un dribleur fin al limbii romane si ca sa nu te plictisesti il ai la pachet si pe cosminnnnnnnnnnn baleanuuuuuuuuu rapidistul care veghea la nasterea scotianului bale, eu nu stiu unde traieste ala de nu stie ca bale e galez dar in fine, o armata de profesionisti, macar la digi e de nepretuit sa vezi fetele din studio dupa un FSB -Pandurii 1-1 sau FSB -Dinamo 2-2

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează