FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE VA REJUCA

Crăciunescu îl arată cu degetul pe Dragomir: "Cît să mai suportăm ca unii să-şi facă mendrele aşa cum vor?"

Crăciunescu îl acuză pe Dragomir că influenţează Comisiile
Crăciunescu îl acuză pe Dragomir că influenţează Comisiile

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 19:19

Ion Crăciunescu critică decizia Comisiei de Disciplină ca meciul U-CFR să se rejoace şi crede că jocurile sînt făcute de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.  Şeful CCA crede că nu va fi posibil ca partida U Cluj - CFR Cluj să fie arbitrată de străini

"Problema e că nu se ţine cont de ceea ce scriu arbitrii în raport. Preşedintele LPF a pus vina, imediat după meci, pe arbitrul român pentru problemele de la meci. A fost un atac asupra arbitrilor români. Cît să mai suportăm în ţara asta ca unii oameni să-şi facă mendrele aşa cum vor ei?

Eu n-am competenţa pentru a judeca, dar să desfiinţezi un raport făcut de arbitru...

N-am ce să să-i răspund lui Boc, mă apucă rîsul cînd îl aud. Alexandru Tudor va fi delegat în continuare. Eu cred că nu se pot aduce arbitri străini. În Comitetul Executiv s-au decis clar partidele ce vor fi conduse de arbitri din străinătate", a spus Crăciunescu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
cluejean
cluejean  •  12 Mai 2012, 23:02

problema este ca MITICA poate sa fac ce vrea si nu i se intampla nimic! Poate lua si poate da puncte la echipe care vrea. Pai cum sa nu castige CFR la 0-3 cand Cadu este lovid in 3 randuri, pe teren de un jucator a lui U, in tunel de bodyguarzi di de masor??? Pai ce, trebuie sa mergem cu armata in deplasare la un meci de fotbal??? Gasca de talhari sunt toti de la LPF si chiar de la echpele contara candidate care au pus presioune si influenta pt ca acest lucru sa se intample! Si mai au tupeul sa spune ca CFR fura! Cei care striga mai tare ca altii fura, sunt cei mai mafioti dintre toti!!!

danytz
danytz  •  12 Mai 2012, 10:15

La Targu-Jiu la golul 2 a fost ofsaid de ce nu zici nimic ,ai luat bani de la Porumboiu ?

manon
manon  •  12 Mai 2012, 10:14

ion asta devine din ce in ce mai penibil, aparandu-l la nesfarsit pe fecioara de tudor!?! bisericosul a stricat un meci si ar trebuii sa plateasca ! nu este prima data cand e cu crucea in mana si la spate alta mana tine degete incrucisate !!! rusine neica ioane!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează