FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova a recuperat 2 din cei 3 accidentați » Pe ce jucător de bază nu se poate baza Bergodi la meciul cu Botoșani

Craiova debutează vineri cu FC Botoșani
Craiova debutează vineri cu FC Botoșani

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 17:16

Valentin Mihăilă, atacantul de 20 de ani al celor de la CS Universitatea Craiova, s-a antrenat și astăzi separat, iar Bergodi a vorbit foarte puțin despre jucătorii accidentați: „Am aproape tot lotul la dispoziție. Sunt mici probleme”. Potrivit surselor Gazetei, el ar putea lua loc pe bancă.

Elvir Koljici, Mihai Bălașa și Valentin Mihăilă erau problemele lui Cristiano Bergodi după testele din week-end cu Viitorul (0-3, 2-1). Menajat împotriva constănțenilor, după o lovitură primită în rotulă, bosniacul este ok acum. La fel, Bălașa. Mai complicată se dovedește a fi situația lui Mihăilă. Înlocuit în primul amical după numai 8 minute, din cauza unor probleme la coapsa dreaptă, atacantul în vârstă de 20 de ani s-a pregătit separat, alături de Vasile Constantin, inclusiv astăzi. 

Bergodi e secretos

În conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani, tehnicianul italian a devenit foarte scump la vorbă când a venit vorba despre situația medicală a jucătorilor săi. El s-a mărginit să spună că „am aproape tot lotul la dispoziție. Sunt mici probleme”. Și atât. Din informațiile Gazetei, confirmate și de „Oltenia TV”, Bergodi nu va risca să-l titularizeze pe Mihăilă, care, cel mai probabil, se va regăsi pe bancă. Iar dacă va fi cazul, va apela la serviciile lui pe parcurs. 

Noul antrenor susține că, din punct de vedere fizic, echipa arată bine. Însă i-ar trebui "măcar două meciuri pentru a fi sută la sută din toate punctele de vedere. Pentru a-și intra în ritm. Eu am venit târziu la Craiova, dar cred că am ajuns să-mi cunosc cât de cât jucătorii. În carantină am urmărit meciuri înregistrate, apoi am vorbit cu ei pe teren, în timpul pregătirilor. Sunt motivați. Obiectivul rămâne podiumul". 

1 martiee data ultimului meci jucat de Mihăilă, cu Gaz Metan (2-1). El a ratat apoi derby-ul cu FCSB (1-4) din cauza unor probleme la spate

„Știu că Astra și Gaz Metan n-au primit licența pentru Europa. Totuși, nu mi-e teamă de jocuri de culise. Cred că va fi un campionat curat" 

„Mă interesează și rezultatele și să facem spectacol. Dar acum, în primul rând rezultatul. Ar fi formidabil să câștigăm primele două meciuri" "Dacă e să fac o comparație din punct de vedere al fanilor, Craiova e un fel de Napoli. Ambele echipe au suporteri foarte pătimași" 
- Cristiano Bergodi, antrenor U Craiova

VIDEO / Universitatea Craiova atacă titlul cu un nou antrenor pe banca, italianul Cristiano Bergodi

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Cluburile din Liga 1, avertizate de LPF după cazul COVID-19 de la Dinamo: „Nu vom face niciun rabat de la respectarea dispozițiilor legale!”

CS Universitatea Craiova mai face o încercare pentru revenirea fanilor pe stadioane. Ultimul răspuns al lui Ionuț Stroe

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close