FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Credit pentru Pustai » Oficialii Gazului merg în continuare pe mîna celui mai longeviv antrenor din Liga 1

Pustai e
Pustai e "principal" la Mediaş de pe 8 martie 2007

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 21:18

Conducerea Mediaşului a luat decizia de a merge în continuare pe mîna celui mai longeviv antrenor din Liga 1.

Preşedintele Ioan Horoba a răbufnit după înfrîngerea cu Chiajna (1-3), afirmînd că e nevoie de un şoc la echipa ardeleană. Reacţia lui Horoba anticipa o demitere a lui Cristian Pustai, tehnician aflat la al şaselea sezon consecutiv pe banca sibienilor! Grecul Ioannis Matzourakis era favorit să-l substituie pe banca tehnică a Gazului. Lucrurile s-au schimbat marţi noaptea, după o şedinţă-maraton la care au participat oficialii grupării, dar şi staff-ul condus de Pustai. Ulterior, la discuţii au fost invitaţi şi jucătorii.

După 4 ore în care şefii Mediaşului au primit explicaţii pentru startul slab de sezon, s-a decis ca Pustai să fie păstrat, cel puţin pentru moment, în funcţie. Misiunea antrenorului va fi să rezolve rapid criza de rezultate. "Nu s-a pus problema vreunei sancţiuni. Am admis că sîntem cu toţii vinovaţi pentru aceste rezultate. Punctele pierdute acasă va trebui să le recuperăm undeva. Noi am adus echipa în situaţia actuală, tot noi trebuie s-o redresăm!", a afirmat Pustai.

Tehnicianul de 47 de ani se va putea baza la meciul cu Astra şi pe mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira, căruia i-a fost ridicată suspendarea de 16 etape cu care a fost sancţionat după ce a plecat la Karpatî Lvov fără acordul clubului român.

"Lotul actual e mai bun decît cel de anul trecut, asta-i clar. Sînt convins că dacă am fi cîştigat cu Chiajna, toată lumea ar fi zis că avem un parcurs foarte bun. Cu 12 puncte am fi fost în grupul cu Vaslui, Petrolul şi Rapid" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

2 victorii, 3 remize şi 3 eşecuri e bilanţul Gazului în actualul sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alpineunulrestulsuntcopii
alpineunulrestulsuntcopii  •  20 Septembrie 2012, 15:10

erau chiar prosti sa il dea afara. singura echipa care mai e normala la noi in tara. dai contract enorm il dai afara dupa primele rezultate proaste -> asta hai ca mai e cum mai e. da de ce dai afara antrenor dupa ce anu trecut ti a luat titlul? doar un elefant poate rasp.

mvradulescu
mvradulescu  •  20 Septembrie 2012, 08:40

Ar fi fost pacat sa se ia alta hotarare ! Singurul antrenor echilibrat in declaratii, prognoze si aprecieri, care a obtinut si rezultate peste asteptari cu aceasta echipa ar fi putut fi inlocuit doar de ... Sumudica, daca facem comparatie intre manifestarile celor doi ! Succes d-le profesor !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează