FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Moment emoționant » Cristiano Bergodi a izbucnit în lacrimi în studio: „Se uită la mine acum”

Cristiano Bergodi s-a emoționat în momentul în care vorbea despre mama sa / Captură Digi Sport Special
Cristiano Bergodi s-a emoționat în momentul în care vorbea despre mama sa / Captură Digi Sport Special

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 17:45 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 20:53

Moment emoționant cu Cristiano Bergodi: tehnicianul Rapidului s-a emoționat în direct, în momentul în care a dezvăluit că mama acestuia urmărește emisiunea în care e prezent din Italia.  

Antrenorul de 59 de ani al giuleștenilor a fost invitat, marți după-amiază, în studioul „Digi Sport Special”, într-una dintre rarele apariții ale tehnicianului în studiourile emisiunilor de sport de la noi. În momentul în care moderatorul Vali Moraru a spus pe post că mama lui Cristiano se află în fața micului ecran în Italia, Bergodi s-a emoționat peste măsură.

Italianului i s-au umezit ochii în timp ce vorbea despre cea care i-a dat viață: „Da, urmărește emisiunea, se uită la mine acum”. 

Moment emoționant » Cristiano Bergodi a izbucnit în lacrimi în studio: „Se uită la mine acum”
Cristiano Bergodi s-a emoționat în momentul în care vorbea despre mama sa / Captură Digi Sport Special

Cristiano Bergodi: „M-am emoționat, ea stă singură”

Apoi a continuat: „Da, m-am emoționat pentru că ea stă singură. Se bucură. Înțelege limba română. Se uită la meciuri și îmi explică ce face echipa, ce nu face!”, a spus Bergodi, italianul dezvăluind ulterior că unul dintre frații săi are grijă de mama lor. 

Ce-i lipsește antrenorului Bergodi pentru a câștiga un titlu?

Într-un amplu interviu acordat Gazetei în această vară, Cristiano Bergodi a fost întrebat despre ingredientele de care ar avea nevoie pentru a câștiga un titlu în România, singurul trofeu major care-i lipsește. Răspunsul italianului:

„Foarte des m-am întrebat și eu. Nu știu. Cred eu că doar un pic de noroc. Și gata! Visul meu este de a terminat cariera de antrenor, aici sau afară, cu un titlu câștigat. Mi-ar plăcea mult să iau un campionat în România, e un vis pentru mine. 

Poate sunt antrenori cu mai multe trofee, dar să nu uitați că eu sunt un străin care am venit aici și am stat 18 ani. Înseamnă că am făcut ceva. Nu vreau să spun ce am făcut cu echipele unde am fost. Le-am dus pe locul 3, am fost aproape de titlu cu Craiova, am luptat și la retrogradare.

 Cred că am făcut treabă bună. Cred că mai devreme sau mai târziu voi câștiga un titlu în România! Sunt sigur, de fapt. Trebuie! Neapărat! Cred eu că merit un titlu ca antrenor străin. Sunt străinul cu cele mai multe meciuri aici, asta e o mândrie pentru mine. Am stat doi ani la Sepsi. M-au lăsat să fac treabă și s-a văzut ceva bun”. 

VIDEO Ce îi lipsește tânărului fotbalist român? Opinia lui Bergodi: „În Italia, dacă nu te antrenezi bine, nici nu te poți gândi să fii titular”

Citește și alte știri de actualitate:

Rrahmani a fost operat cu succes » Imagine de pe patul de spital

Rapid a redus diferența dintre rezultatele obținute acasă și cele din deplasare, dar Angelescu vrea mai mult: „Poate o să reușim”

La fel ca Papeau! Noi detalii despre accidentarea lui Albion Rrahmani » Anul 2023 e încheiat pentru atacant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gigimarga2
gigimarga2  •  17 Octombrie 2023, 21:34

Un antrenor model pentru toti cei care antreneaza. Bun simț, echilibru, respect fata de jucatorii proprii , adversari etc . Respectul meu Cristiano.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  17 Octombrie 2023, 21:01

Un om minunat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează