FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI - CRAIOVA, DUMINICĂ, 17:00, GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Criza a trecut la Oţelul! Jucătorii şi-au primit restanţele de 11 miliarde de lei vechi

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2009 00:00

11 miliarde de lei vechi au fost plătiţi ieri jucătorilor de la Oţelul, reprezentând restanţele contractuale. Alte două milioane ron sunt aşteptaţi de la Consiliul Local

Criza financiară de la Oţelul Galaţi a fost depăşită. S-a semnat un nou contract cu combinatul ArcelorMittal, unul de sponzorizare, iar în această seară se aşteaptă votul pozitiv al consilierilor locali pentru un contract cu Oţelul. Pe ordinea de zi a şedinţei aleşilor locali se află şi un proiect care ar aduce clubului două milioane ron.

Astăzi, fotbaliştii şi-au primit restanţele contractuale, jumătate din salariile cuvenite pentru luna ianuarie şi integral cele pentru februarie. Marius Stan, directorul general al clubului, a spus că s-au plătit 11 miliarde de lei vechi, bani veniţi în principal de la combinatul ArcelorMittal.

Marius Stan a precizat că a fost semnat mult aşteptatul contract de sponsorizare cu ArcelorMittal. "Trebuie să mulţumim combinatului ArcelorMittal pentru sprijinul acordat, a fost mereu alături de noi şi ne va ajuta de fiecare dată când vom avea nevoie. Nu m-am îndoit niciodată de sprijinul ArcelorMittal. Detalii despre contract nu pot oferi deoarece este confidenţial, însă nu ne vom scalda în bani, ci vom fi la limita decenţei.

Mergem mai departe, ne bucurăm că putem funcţiona, iar obiectivul nostru în acest campionat, ţinând cont de situaţia economică generală, este rămânerea în Liga I. Este bine să înţeleagă şi fanii noştri acest lucru, trebuie să fim realişti", a declarat Marius Stan. Surse din combinat susţin că suma prevăzută în acest contract, valabil pentru 2009, este de aproape trei miloane de dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  02 Aprilie 2009, 19:09

supravietuim si anul asta... mai ramane atitudinea de pe teren... una este 11 jucatori (purtatori de echipament)... alta este o echipa! Forta Otelul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează