FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - STEAUA

Cronica meciului Voinţa Sibiu - Steaua 1-1 » KO din prima rundă

Jucătorii Sibiului exultă după golul egalizator +12   FOTO
Jucătorii Sibiului exultă după golul egalizator

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 13:35

Steaua n-a putut să treacă de Voinţa Sibiu, fiind depăşită clar de nou-promovată la toate capitolele: entuziasm, consistenţă, ocazii

Fotbalul e frumos cînd tribunele trosnesc sub apăsarea a 15.000 de oameni. Sigur, fotbalul devine al dracului de gri cînd îl joacă Bicfalvi şi Băjenaru, dar să rămînem în zona impresiilor pozitive, e doar prima etapă, nu?

Vezi rezumatul partidei Voinţa Sibiu - Steaua 1-1

Aşadar, Voinţa - Steaua. Sibienii au prins o ofertă last-minute pentru Liga 1 şi n-au apucat să pună în bagaje decît entuziasm. Roş-albaştrii au cotrobăit şi ei prin dressing, scoţînd la repezeală nişte tricouri cu care să ia ochii lumii. Fotbal n-au găsit. Dar, cum ziceam, să fim îngăduitori, să căutăm lucrurile bune din debutul campionatului.

Tatu, the one
Bun, atunci să vorbim despre Tatu. Brazilianul care seamănă din spate cu Romario a oferit prima fază bună a Stelei: sprint pe stînga, dar şut slăbuţ din colţul careului mic. Asta s-a-ntîmplat în minutul 10, apoi au fost 25 de minute seci. Şi tot Tatu a ieşit în faţă, plasînd excelent, cu capul, centrare perfectă a lui Martinovici (35).

1-0 şi Steaua s-a întors în vacanţă. Sibiul a reacţionat extraordinar, cu 4 ocazii imense în doar două minute! Latovlevici, bezmeticul nr. 1 al roş-albaştrilor în acest meci, l-a scăpat pe Cigan, dar Tătăruşanu a blocat bine la scurt (36). Din corner, Grigore a reluat cu capul un pic peste. Goalkeeper-ul celor din Ghencea (de fapt, de pe Naţional Arena) a sigilat iar poarta la şutul lui Popa (37), apoi Tătar a tras la o palmă de bară. Ce harababură în careul Stelei, cu Latovlevici şi Gardoş pe postul clovnilor de serviciu!

Foc în plin
Noroc cu pauza. Liniştea s-a răspîndit pentru o vreme în jocul roş-albaştrilor, cît să se mai adune două faze şi-n dreptul lor, Rusescu (48) şi Băjenaru (54) au ratat însă, blocaţi superb de Dănălache, după asisturi perfecte de la Brandan şi Tatu.

Voinţa a simţit că Steaua atît poate. Şi s-a dus cu tupeu în jumătatea adversă. "Ce-avem de pierdut?". Foriko l-a pus iar în gardă pe Tătăruşanu cu o torpilă (58), a urmat o perioadă calmă, iar finalul a fost un cadou superb pentru cei 15.000 de oameni lipiţi unul de celălalt în tribune.

Dîlbea a fulgerat transversala cu o bombă din 25 de metri (78), ultimul avertisment. Apoi, foc în plin: încă o bară, mingea se-ntoarce în 6 metri, iar Neguţ pune capul pentru 1-1! Da, fotbalul e frumos. Mai ales dacă nu eşti suporter stelist.


Vezi aici comentariul liveTEXT al meciului!

Comentează rezultatul Stelei pe MySport!

SIBIU: Dănălache - Forika, C. Apostol, N. Grigore - Cl. Bunea, Beza, Dîlbea,Tătar -  Martinescu (64 Neguţ), I. Popa (77 Hardău), Cigan (46 Antohi)
Antrenor: Alexandru Pelici 
Rezerve: Zăvoi, Majer, Hallmen

STEAUA: Tătăruşanu - Martinovici (54 Matei), Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Băjenaru (71 Răduţ) - Tatu, Rusescu (84 D. Popa)
Antrenor: Ronny Levi
Rezerve: R. Stanca, Bejan, V. Lupu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (216)
dragos27
dragos27  •  24 Iulie 2011, 15:35

ar fi timpul sa puneti si Vointa printre "echipele favorite" de la profil.. n-avem stema L-)

steaua...ucl
steaua...ucl  •  24 Iulie 2011, 12:58

stati relax si nu va mai rahatiti pe voi ca facut Steaua egal...asta e nivelulfotbalului romanesc la ora actuala ...crede-ti ca dinamo ,otelu ,vaslui, rapid nu o sa faca egaluri cu echipe mici??? doar nu sunteti naivi ca sa credeti ca ei vor bate tot ce misca ....nu mai fiti atat de rautaciosi ganditiva ca vine si timpul cand echipa voastra va pierde si atunci acest egal vi se va parea fff bun!!!! ne plangem ca nu avem fotbal...pai nu avem nici jucatori nici atrenori nici arbitri nici patroni si ce e cel mai jalnic este ca nu avem NICI SUPORTERI ADEVARATI...toata ziua stati aici ca babele si va contrazice-ti si sa huidui-ti...

yonwtz28
yonwtz28  •  24 Iulie 2011, 12:47

a fost ODATA steaua!!!

Vezi toate comentariile (216)
Comentează