FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Încă un antrenor din Liga 1 e în pericol: „Cu siguranță va fi o discuție. Nu sunt genul care se împotrivește!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 20:37 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 20:37

CS Mioveni a fost învinsă de FC Hermannstadt, scor 0-2. Flavius Stoican (45 de ani) spune că nu se va opune dacă șefii clubului argeșean vor dori o schimbare pe bancă. 

CS Mioveni a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă. Ocupă ultima poziție, cu doar 8 puncte, iar suporterii argeșeni i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Florin Răducioiu are un remarcat-surpriză în Liga 1: „Îmi place foarte mult, e inteligent! S-ar potrivit perfect în echipa lui Hagi”
Liga 1
Florin Răducioiu are un remarcat-surpriză în Liga 1: „Îmi place foarte mult, e inteligent! S-ar potrivit perfect în echipa lui Hagi”

Flavius Stoican, după CS Mioveni - FC Hermannstadt 0-2

„O primă repriză mai echilibrată, în a doua a avut Paraschiv un contraatac senzațional, gol, 1-0. Astăzi chiar am fost o echipă modestă! 

În mare parte le-am spus doar să ridice capul, să nu mai fie dezamăgiți. Trebuie să arătăm ce putem pe teren! E fotbal, e un joc. Nu trebuie să pice. I-am văzut fără un pic de încredere. Ne așteptam să facem o partidă bună”, a spus Flavius Stoican la Orange Sport. 

Întrebat despre o eventuală plecare, din cauza fanilor care i-au cerut demisia, Stoican a spus: „Cu siguranță va fi o discuție. Dacă se consideră că e nevoie de un șoc, singurul care plătește e antrenorul. Nu sunt genul care se împotrivește. Atât s-a putut până în momentul din față! 

Eu am mereu discuții cu cei din conducere. Dacă se consideră lucrul acesta, nu va fi nicio problemă. Chiar am avut un dialog și cu președintele clubului, a încercat să îi încurajeze”.

VIDEO. Dumitru Dragomir, nemulțumit de arbitrajul din Rapid - CFR Cluj 2-1: „Au fost executați!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Un nou antrenor din Liga 1 riscă să fie demis! Laszlo Balint și Costel Gâlcă sunt pe lista scurtă

EXCLUSIV Iau cu asalt Cluj Arena » Câte bilete s-au vândut pentru meciul Universității cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cdba3133
cdba3133  •  01 Noiembrie 2022, 10:43

Anul acesta a fost randul echipei din Mioveni sa traga "Lozul castigator"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează