FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

VIDEO Nicolae Dică, atac dur la rivalii din Liga 1: „Pentru mine e un semn de întrebare. Nu înțeleg cum aduc jucători”

Nicolae Dică/ foto: Facebook @CS Mioveni
Nicolae Dică/ foto: Facebook @CS Mioveni

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 13:47 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 14:31

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui Mioveni, a lansat un atac la adresa Petrolului, din cauza transferului lui Paul Papp.

Fundașul central a ajuns la ploieșteni în această iarnă, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova. Dică l-ar fi vrut la Mioveni pe Papp, dar Petrolul i-ar fi oferit un salariu mai mare, fapt ce a stârnit furia antrenorului.

Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”
GSP LIVE
Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”

Nicolae Dică acuză problemele financiare de la Petrolul. Gazeta Sporturilor a scris despre faptul că echipa prahoveană a amanetat drepturile TV pentru sezonul viitor, deși nu se știe dacă va accesa acei bani.

Nicolae Dică, atac la Petrolul Ploiești

„Mi-am mai dorit jucători, dar noi nu putem să ne luptăm cu U Cluj, Petrolul, care dau salarii foarte mari. Și noi l-am vrut pe Nistor, l-am sunat, dar n-am putut să-i oferim salariul pe care l-au oferit cei de la U Cluj.

La Petrolul nu am înțeles cum l-au luat pe Papp, știu că i s-a oferit un salariu mare. Știam că acolo sunt probleme cu banii. Nu înțeleg cum se aduc jucători la Petrolul, pe ce criterii. Pentru mine este un semn de întrebare, am văzut că sunt probleme cu banii, nu s-au dat salariile la jucători, dar aduc jucători pe salarii mari.

Noi nu ne permitem acest lucru, am adus jucători pe patru mii, cinci mii de euro. Dar încercăm să-i plătim la timp. Nu ne permitem să dăm salarii mari”, a declarat Nicolae Dică în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Rapid (vineri, ora 20:00).

Citește și alte știri din Superliga: 

Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie: „Cine nu respectă asta pleacă! Nu contează numele lui”

Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
opinez
opinez  •  16 Februarie 2023, 21:21

Dica ar trebui sa antreneze nu sa devina analist financiar. Si noi ne intrebam de unde are bani Mioveni care are tricourile 'curate' si tribunele la fel. In iarna erau cu 4 salarii restante. In cateva saptamani au schimbat lotul si antrenorul. Cu ce bani?

elgabri
elgabri  •  16 Februarie 2023, 19:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

beastmaster
beastmaster  •  16 Februarie 2023, 17:27
Postat de roadghost pe 16 Februarie 2023, 15:53

Nicolae Dica nu are informatiile necesare pt a evalua situatia financiara a Petrolului, se bazeaza doar pe zvonistica marca Gsp...iar daca ar avea aceste informatii, ma indoiesc ca are cu ce sa le proceseze si sa elaboreze verdicte, singurele momente cand gandirea lui Dica e la inaltime e cand calatoreste cu avionul.

nu-ti trebuie master in economie sa intelegi ca treaba este falimentara cand ceri in avans bani pentru sezonul viitor din liga 1,tu avand sanse mari sa retrogradezi dupa injumatatirea punctelor. nici nu stiu cum naiba s-a acceptat asa ceva. asa ca idee,astra a facut mult mai multe puncte decat voi dupa 25 de etape si la final tot a retrogradat. in alea 9 etape daca dai o gherla de 6-7 meciuri la rand fara victorie,retrogradezi 100%.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează