FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

CS Mioveni şi-a anulat cantonamentul din Macedonia: "N-avem bani de avion!"

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 22:15

CS Mioveni a avut bani să îi înroleze pe Dică şi Neaga, dar şi-a anulat cantonamentul din Macedonia din cauza lipsei fondurilor pentru biletele de avion.


Antrenorul Ionuţ Popa şi-ar fi dorit în programul de pregătire un cantonament în Macedonia, locul unde piteştenii au fost şi anul trecut. Doar că varianta deplasării cu autocarul a căzut, întrucît s-ar fi pierdut două zile pe drum, iar pentru avion n-au fost bani!

"Am considerat pînă la urmă că este mai bine să mergem la Sinaia decît în Macedonia. Nu avem bani de deplasare cu avionul, iar cu autocarul era prea obositor", a declarat preşedintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu.

Echipa argeşeană ar fi trebuit să plece duminică în stagiul de pregătire din Macedonia, unde avea programate 5 amicale în cele 10 zile de cantonament. Formaţia lui Ionuţ Popa este nou promovata cu cele mai spectaculoase achiziţii în această pauză, reuşind să semneze cu foştii internaţionali Nicolae Dică şi Adrian Neaga. În ciuda dificultăţilor financiare de care se vorbeşte, salariile celor doi sînt estimate la 10.000 de euro pe lună "de căciulă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
flafy
flafy  •  01 Iulie 2011, 11:19

ce echipa de kkt mai bine ramaneati in liga 2 si anul asta retrogradati in a 3a Dacia m0u!é Dacia!!

vladutz13
vladutz13  •  01 Iulie 2011, 02:18

wow, si astia au pretentii la cupele europene.... le-am auzit declaratiile.... daca ar pica in EL cu o echipa din Kazahstan? iau trenul?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează