FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație

Articol de , - Publicat miercuri, 02 martie 2022 16:11 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 16:22

CS Universitatea Craiova se înscrie pe lista formațiilor din Liga 1 care ajută Ucraina după atacurile rusești.

  • CS Mioveni și CSU Craiova se joacă de la ora 17:30. Partida e în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf va purta la meciul de azi cu CS Mioveni tricouri speciale.

CS Mioveni își pune cantonamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina: „Ajutăm cum și cu ce putem”
CS MIOVENI
CS Mioveni își pune cantonamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina: „Ajutăm cum și cu ce putem”

Universitatea Craiova, tricouri speciale pentru victimele din Ucraina

Pe spatele tricourilor pe care le vor purta oltenii, în locul numelor jucătorilor, vor fi scrise orașele devastate de atacurile armatei din Rusia. În plus, pe față va fi steagul Ucrainei și mesajul „No War” (n.r- Fără război).

+6 FOTO

Ulterior, tricourile vor fi scoase la licitație. Sumele încasate vor fi donate către ONG-urile care ajută victimele ucrainene.

Astăzi nu este doar despre fotbal, ci și despre solidaritatea față de poporul ucrainean, aflat în fața pericolului extincției ca urmare a invadării Ucrainei de către forțele armate ale Federației Ruse. Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea. 

Astăzi este despre vecinii noștri și despre faptul că suntem, cu toții, alături de ei. 

Astăzi, Știința va intra pe teren cu gândul la ei. Vom evolua cu tricouri special personalizate cu numele celor mai importante orașe din Ucraina, în care mii de cetățeni ucraineni și-au dat viața pentru a-și apăra patria. 

Toate tricourile oficiale de joc ale Științei vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitație pe pagina oficială de Facebook a galeriei noastre. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina pentru a ajunge la oamenii care se zbat să supraviețuiască.

Budʹ міцною, Україно 
– comunicat CS Universitatea Craiova 

VIDEO CS Universitatea Craiova, tricouri speciale pentru victimele din Ucraina

Citește și:

Căpitanul naționalei Ucrainei, mesaj acid pentru jucătorii ruși: „Cățelușilor, demonstrați că aveți c...e în viața reală!”

Oleksandr Usyk, campionul mondial la categoria grea, s-a alăturat fraților Klitschko și luptă să apere Kievul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
dakesis
dakesis  •  02 Martie 2022, 18:21

un gest minunat! as vrea si eu sa particip la licitatie, pacat ca nu se da samnsa asta tuturor. Cum pot sa particip? nu am acces la pagina peluzei nord. Sunt suporter Craiova, dar ne-regimentat. Vrem sa facem bani pt Ucraina? atunci dati posibilitatea oamenilor sa liciteze!

morisca
morisca  •  02 Martie 2022, 18:15

Mititeiii , cand platiti datoriile catre fosti jucatori ? Mi a spus cineva ca urmeaza sa fiti depunctati , club de țepari si puscariasi.

morisca
morisca  •  02 Martie 2022, 18:11

Mititeiii , cand platiti datoriile catre fosti jucatori ? Mi a spus cineva ca urmeaza sa fiti depunctati , club de țepari si puscariasi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează