FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

Fostul fotbalist de la FCSB, desființat în direct pentru declarațiile de la flash-interviu: „N-aș vrea asemenea oameni în echipă”

Cătălin Straton, portarul lui FC Argeș, desființat de MM Stoica/ foto: Imago Images
Cătălin Straton, portarul lui FC Argeș, desființat de MM Stoica/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 21:06 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 21:42

MM Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Cătălin Straton (33 de ani), portarul lui FC Argeș, după meciul pierdut de piteșteni cu CSU Craiova, scor 0-1.

MM l-a taxat pe Straton pentru declarațiile de la finalul meciului cu Universitatea Craiova. Portarul a ținut să îl menționeze pe Tofan, cel care a comis un penalty inexplicabil în meciul cu oltenii, apoi a cerut unitate în cadrul vestiarului, după ce a dat de înțeles că românii și străinii din lotul piteștean n-ar fi tocmai în cele mai bune relații. 

„Voi fi lângă Tofan, e colegul meu de cameră şi, indiferent de ce se va întâmpla pe pământul ăsta, sunt alături de el. Nu doar Tofan e vinovat. Toţi suntem, ţoţi, toţi, toţi. Trebuie toţi să fim umili. Şi străinii, şi românii. Dacă nu înţelegem toţi asta, n-o să fie ok”, a declarat Staton, la flash-interviu.

Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”
CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0
Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”

MM Stoica l-a criticat pe Cătălin Straton pentru declarațiile de la flash-interviu

„Sunt unii fotbalişti care ţin să vină la flash-uri, să arunce o «șopârlă» așa şi după să nu mai comenteze. Nu m-aş bucura să am la echipă fotbalişti care vin cu lucruri de astea. El vine cu «grenade» şi aştepţi să vezi dacă le scoate sau nu”, a spus MM Stoica imediat după ce l-a auzit pe Straton, la emisiunea „Sport Center, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Cătălin Straton a colaborat cu MM Stoica la FCSB, în perioada 2020-2022. Portarul a îmbrăcat tricoul bucureștenilor de 8 ori.

Citește și: 

Varianta surprinzătoare oferită de Marin Condescu pentru falimentarea clubului Pandurii Tg. Jiu: „Au dispărut brusc 4 milioane de euro”

„Demisia!” » Galeria piteșteană s-a războit cu Marius Croitoru în Bănie + Reacția vestiarului: „Ne este teamă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gheorghe
gheorghe  •  02 Martie 2023, 10:38

Bah nesimtitoriule, cum ar zice unul de la Școala Ardeleana...ia vezi mă, infractor dovedit , condamnat și incarcerat, Tănase ce zicea la interviuri inclusiv despre patron ? Atunci îți convenea că era tonomatul tău ? Mai băgai o fisa, ii mai dădeai una peste bot lui Gigi, apoi îl l***e patron căca el inteligent nu i altul (Tănase!).... Și totuși nu el w culmea lipsei de bun simt ci , cei care îl aduc ca pe *** la tv , să facă circ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  02 Martie 2023, 09:21

Dar nici cu Straton„nu mi-e rușine”!Pare predispus la „***” meciuri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  02 Martie 2023, 08:35

Pai așa câștiga mereu echipa perlelor!„***”la jucatori din echipele impotriva carora joaca-cu promisiuni de transfer și accesul la naționala arendata de Becali-sau cu„***”!Tofan a mai „comis-o” și in alte meciuri cu fcsb!Va puteți inchipui ce scandal mediatic ar fi orchestrat guristul de la fcsb daca unul ca Tofan ar fi facut„gafe”repetate in favoarea...CFR!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează