FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cu Lupu pe Amsterdam ArenA! » Gigi Becali are idei năstruşnice pentru meciul tur cu Ajax

Valeriu Lupu a jucat într-un singur meci pentru Steaua în acest sezon // Foto: Bogdan Bălaș
Valeriu Lupu a jucat într-un singur meci pentru Steaua în acest sezon // Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 19:03

Patronul spune că fundaşul de 21 de ani va fi titular împotriva lăncierilor la primul meci oficial din acest an.

Valeriu Lupu s-a reîntors la Steaua în această iarnă după ce i-a expirat împrumutul la Universitatea Cluj. Mai mult, fundaşul de 21 de ani a devenit preferatul patronului pentru a juca în primul meci oficial din acest an pe postul de fundaş dreapta!

După accidentările lui Gabi Matei şi Daniel Georgievski, Reghecampf l-a folosit pe Alex Chipciu pe acel post. "Îl sacrificam pe Chipciu pe postul ăsta! El, săracul, juca din bun-simţ, dar nu e locul lui acolo şi nu îi convine nici lui, e atacant, vrea să marce goluri, nu să stea să se apere. E un jucător tehnic, un jucător care urcă foarte mult, viteză, un jucător care ne va folosi", spunea Becali în urmă cu cîteva zile.

Ieri, finanţatorul a anunţat că a găsit soluţia salvatoare pentru meciul cu Ajax, din Olanda, de pe 14 februarie. După ce n-a reuşit să-i ia pe Rui Duarte, Jivko Milanov şi Giannis Kontoes, dar şi după ce MM l-a refuzat pe fundaşul Oţelului, Cornel Rîpă, Becali a dezvăluit cum va juca Steaua cu Ajax.

"Reghe o să joace cu ce are, dar nu îl mai sacrifică pe Chipciu ca să îl bage fundaş. O să-l bage titular la Amsterdam pe Valeriu Lupu! Dacă joacă bine înseamnă că a dat lovitura, dacă nu, o să-l schimbe după 10 minute şi aia e", a precizat patronul.

La Universitatea Cluj, unde a fost împrumutat, Lupu a fost folosit pe postul de fundaş stînga! În ultimul an şi jumătate, Lupu a fost folosit de doar două ori pe postul de fundaş dreapta: la Steaua - Sănătatea Cluj 4-0, în Cupa României, şi la Steaua - Voinţa Sibiu 1-0, în Liga 1.

"Avem o singură mare problemă în acest moment la Steaua! Nu avem nici un fundaş dreapta pentru meciul cu Ajax" (Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andystar
andystar  •  07 Ianuarie 2013, 15:42

Vali LUpu este un antitalent !

tigruzzu
tigruzzu  •  07 Ianuarie 2013, 14:55

Ciobene, cumpără simbolul clubului și pune-l să joace fundaș dreapta. Cum care simbol? Țîgănoiul ăla de la Saint Etienne, Băbănel-Șardel sau cum îi mai zice...

domana
domana  •  07 Ianuarie 2013, 10:54

Asta dovedeste cat e de zgarcit cu STEAUA CARE II ADUCE MEREU BANI DAR DUMNEZEU NU DOARME

Vezi toate comentariile (15)
Comentează