FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum se apără Badea la acuzele lui Negoiţă: "Am băgat dublu decît oricare alt acţionar!"

"Luna de miere" dintre Badea şi Negoiţă a ţinut doar un tur.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 01:07

Acuzat de Ionuţ Negoiţă că nu investeşte mai mult la Dinamo, Nicolae Badea a reacţionat ieri, transmiţînd că a contribuit dublu faţă de ceilalţi acţionari.

Nicolae Badea a ales să vorbească în Gazeta Sporturilor pentru prima dată despre divergenţele dintre el şi colegul din acţionariat, Ionuţ Negoiţă. Acuzat în ultimele săptămîni că nu doreşte să investească, preşedintele CA al clubului a vorbit ieri despre bugetul pentru acest an şi despre cîţi bani a băgat la Dinamo.

"În toate societăţile, în special la marea majoritate a celor comerciale, chiar cazul Hidroelectrica, bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2013 nu prezintă o situaţie echilibrată la început de an. În mod cert, lucrul ăsta îl regăsim şi la Dinamo, iar în perioada imediat următoare va trebui să identificăm soluţiile de creştere a veniturilor şi de reducere a costurilor. Sînt unele retribuţii ce trebuie asigurate chiar dacă veniturile nu reprezintă o sursă suficientă pentru acoperirea lor. În ceea ce mă priveşte, voi contribui la capitolul venituri şi la cel de finanţare a clubului ca şi pînă acum, fără să recurg la acte de bravură ieftină prin mass-media. Ceea ce pot spune este că contribuţia mea directă este dublă faţă de fiecare dintre ceilalţi acţionari", a explicat Nicolae Badea.

Merchandising-ul la pămînt
Imediat cum a venit în Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă le-a transmis colegilor săi de acţionariat că poate atrage venituri de pînă la 1,5 milioane de euro din publicitate, aşa că acesta a înfiinţat o nouă societate, SC DINAMO MARKETING SRL.

Preşedintele noii societăţi de merchandising este chiar Ionuţ Negoiţă, însă, deşi a fost înfiinţată de două luni, aceasta este încă inactivă. "În urmă cu două luni, la propunerea domnului Negoiţă, am creat o societate cu scop exclusiv pentru veniturile din merchandising pe care dînsul o coordonează direct", a explicat Nicolae Badea.

"A uitat şi dezinformează!"
Ionuţ Negoiţă a lăsat de înţeles că el nu a fost de acord cu despărţirea de Dorinel Munteanu: "Dorinel nu putea lucra în astfel de condiţii. Îl înţeleg de ce a plecat!". Nicolae Badea a replicat: "Au existat mai multe convorbiri telefonice şi două întîlniri în care eu şi Dorinel am discutat şi am înţeles că principalul motiv pentru care s-a dorit să plece este provocarea profesională de a antrena în străinătate. Am adus acest lucru la cunoştinţa celorlalţi acţionari, toţi au înţeles situaţia şi s-au declarat de acord să fie lăsat să plece. Orice altă versiune o pot pune pe seama uitării şi a dezinformării".

Dinamo vrea 3 milioane de euro pe Alexe
Roş-albii sînt de acord să se despartă în iarnă de Marius Alexe, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, însă doar pentru o sumă consistentă. Beşiktaş Istanbul este interesată de atacantul de 22 de ani, conform fotospor.com, şi ar fi de acord să plătească trei milioane de euro pentru serviciile sale. Acţionarii susţin că în momentul în care vor primi oferta oficială, vor porni discuţiile, cele 3 milioane ce ar putea intra în conturile clubului urmînd să rezolve pentru un timp problemele financiare ale clubului.

"Nu am nici o problemă cu domnul Cornel Ţălnar, dar nici nu sînt de acord cu ciorba reîncălzită" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"Dinamo pentru Cornel Ţălnar a fost o permanentă flacără vie. Expresii gen «ciorbă reîncălzită» sună ca o jignire nemeritată, doar practicată în unele bucătării" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bluered_sky
bluered_sky  •  04 Ianuarie 2013, 14:27
Postat de ples22 pe 04 Ianuarie 2013, 09:26

sunteti ca niste copii , doar ca sunteti copii PROSTI, voi "actionarii", va certati care cum si cat au dat ptr echipa, dar DINAMO moare, incet, incet. puneti suflet si salvati aceasta echipa de la desfiintare, nu va mai certati prin ziare. lasati orgoliile si faceti ceva.

ei vor sa vada care cedeaza primu' :))))

fcgeo
fcgeo  •  04 Ianuarie 2013, 12:48

Cum se apără Badea la acuzele lui Negoiţă: "Am băgat dublu decît oricare alt acţionar!" IN BUZUNAR NU? MAI BINE ZIS IN BUZUNARE SAU IN CONTUL PERSONAL.VOI ATI RUINAT ACEST CLUB.CHELTUIELILE IN CLUB LE-ATI PLATIT DIN CREDITE BANCARE IAR BANII OBTINUTI DIN VANZREA JUCATORILOT I-ATI FOLOSIT IN SCOPURI PERSONALE.ASA SA AJUNS LA ACELE DATORII. IMENSE+MAI DEVREME SAU MAI TARZIU CRED CA O SA TREBUIASCA SA MAI SI PLATITI PENTRU FAPTELE VOASTRE. MA INTREB :OARE CHIAR NU ESTE NIMENI IN TARA ACEASTA SA-I TRAGA LA RASPUNDERE PE ACETI NEMERNICI PENTRU DELAPIDARE?

n.vali
n.vali  •  04 Ianuarie 2013, 09:51

Securistule,,,,,,spunene cit ai cistigat de cind esti la Dinamo?!?!?????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează