FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum și-a bătut Dinamo joc de fotbalistul care a răpus-o: „A fost ETICHETAT, cei din club au spus că e un copil fără valoare”

Ultimul eșec al lui Dinamo a fost produs de Ion Gheorghe, un jucător crescut în „Ștefan cel Mare”. FOTO: Cristi Preda +22   FOTO
Ultimul eșec al lui Dinamo a fost produs de Ion Gheorghe, un jucător crescut în „Ștefan cel Mare”. FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 07:00

Dinamo și-a continuat seria dezastruoasă din play-out și a pierdut și cu FC Voluntari, scor 0-1. „Câinii” sunt pe utimul loc în Liga 1 și sunt în mare pericol să retrogradeze pentru prima oară în istorie.

Ultimul eșec al lui Dinamo a fost produs de un jucător crescut în „Ștefan cel Mare”. Mijlocașul Ion Gheorghe, 20 de ani, a înscris printr-un șut de la distanță, învingând echipa unde a crescut și care a renunțat gratis la el în 2018. Ion Gheorghe a făcut parte din echipa care a câștigat în urmă cu trei ani Liga Elitelor U19, sub comanda lui Florin Bratu. 

Invitat vinerea trecută la GSP Live, Gabi Răduță (52 de ani), șeful Academiei Dinamo, explica modul în care conducerea clubului a renunțat la Ion Gheorghe: 

„Am pierdut mulți jucători. L-am pierdut pe Longher, l-am pierdut pe Ion Gheorghe. El a fost etichetat, la fel ca toți ceilalți. S-a spus că e un copil fără valoare, că nu e de nivelul lui Dinamo. Cei care lucrează în club i-au pus acea etichetă

Până acum trei ani, eram foarte implicați. Aveam un grup în care luam unele decizii, cu Dănuț Lupu, cu Dănciulescu, făceam rapoarte, participa și domnul Negoiță la ședințe cu noi. De atunci, s-a cam terminat”, a spus Răduță, la GSP Live.

Am jucat 13 ani aici și când trebuia să mi se dea și mie șansa să joc, am fost trimis să mă antrenez singur. Nu am niciun sentiment pentru această echipă - Ion Gheorghe, după Dinamo - Voluntari 0-1

3 goluriși 10 pase decisive a reușit Ion Gheorghe la Voluntari, pentru care evoluează din 2018

4 meciuria prins Ion Gheorghe în tricoul primei echipe a lui Dinamo

Ion Gheorghe, pierdut pentru 50.000 de euro

În august 2018, Ion Gheorghe era lăsat să plece liber de la Dinamo. Ioan Andone l-a adus la Voluntari, unde a devenit om de bază datorită regulii U21. „Câinii” au păstrat o clauză de răscumpărare în valoare de 50.000 de euro, dar nu și-au permis să o activeze.

FOTO / Cele mai tari imagini din Dinamo - Voluntari 0-1

+18 FOTO

VIDEO. Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ion Gheorghe, palmă pentru „câini”: „Am jucat 13 ani aici, apoi m-au trimis să mă antrenez singur. N-am niciun sentiment pentru ei”

VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tricisport
tricisport  •  29 Iunie 2020, 14:54

Mercantilismul - foamea NEJUSTIFICATA de bani - au stricat Dinamo. "Esti smecher ca nu ma platesti si vrei sa joc bine?? Las' ca nu mai joc nici eu nimic". Shmekeria de ambele parti a dus la lipsuri in comunicare si s-a transformat, incet, in saracie. Cand tu vrei sa-ti fac o treaba dar nu ne intelegem ce si cum, treaba RAMANE NEFACUTA! Problema nu e doar aici, cam toata Romania e afectata.

136005058122587
Ionut Cerbu  •  29 Iunie 2020, 14:27

Ba fraților trebuie sa știm ca Ionuț Negoiță e un porc hapsan care nu se mai satura de mâncat bani el ne-a adus aici. Nume i nu se mai baga pt Dinamo București în acest moment pt ca acest club are datorii imense, nu are jucători și nici stadion asa ca Dinamo de asta are acest parcurs umilitor, Dinamo va retrograda, desigur eu nu vreau sa se întâmple asa ceva, dar n-ai ce săi faci Pierzi 3 meciuri consecutive iei 7 goluri nai ce face ești pe ultimul loc deci asta e Dinamo va fi în B sper sa nu va supărati fanilor, dar asta e realitatea. #DDB

issconcs
issconcs  •  29 Iunie 2020, 09:57

asata arata dece Dinamo este unde este acum ,pt ca are in conducere oameni care NU se pricep la fotbal sau spaga e mai importanta decat valoarea ..l-au oprit pe rici, si moldoveanu si a dat acest talent ..eu unu scriam si spuneam inca decand juca copilu la echipa a 2-a si il ajuta pe gnhere sa dea goluri ..jucaf bine iar cineva care da afara tot ce nu e impresariat de fratii care au capusat dinamo ..trebuie ca acum cineva sa puna picorul inprag si sa dea afara tot ,vad ca ddb are mana libera dar balanescu este in activitate bine mersi ,,cand l-audat afara prailea cu balanescu pe rednic sau dus la el acasa si ii strigau demisia ,,acum Nu trebuie samai tipe sa-si dea demisia o pot face ei ca au putere de decizie ,dar am impresia ca ddb pch sunt la fatada ca e impotriva fratilor impresari si a oamenilor acestora .ei ii lasa in functie oana ce dinamo se duce la vale detot si ei pun mana pe banii stransi d ela suporteri???!!!??? e o enigma ce vor cei de la ddb ,una spun si NU fac NIMIC .ei s-au importrivit sa ia 250 mii pe grigore si la dat gratis pe ION GHEORGHE ..sa traiasca impresarii si spagile ?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează