FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Curăţenie după Piţurcă! » Steaua renunţă la alţi 3 oameni ai lui Piţi!

Articol de , - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Încă trei dintre oamenii fostului antrenor dispar de la Steaua: Martin Tudor, doctorul şi un masor. Ilie Dumitrescu l-a readus pe medicul Paligora, dat afară de Piţi, iar antrenor de portari a venit Eugen Nae.

Steaua şterge urmele lui Victor Piţurcă. Nu dispar doar unii dintre fotbaliştii aduşi de fostul antrenor, ci şi membri ai staff-ului consideraţi a fi apropiaţi de Piţi. Martin Tudor e numele cel mai sonor care nu rezistă schimbării de putere din Ghencea.

"Principalul" de la Unirea se ocupă de portari
El a promovat acum două luni de la "satelitul" Stelei la prima echipă, ca antrenor al portarilor, iar acum a fost pus pe liber şi înlocuit cu Eugen Nae, "principal" la Unirea Urziceni pînă duminică seară, cînd a condus trupa din Bărăgan împotriva Vasluiului, la victoria cu 2-1. Nae îi va pregăti de azi pe Tătăruşanu şi pe Cezar Lungu, goalkeeperii roş-albaştrilor. El a apărat poarta Stelei vreme de şapte sezoane, în care a strîns doar 10 meciuri. Iar acum trei luni era încă jucător în activitate, sub contract cu CS Otopeni, din Liga a II-a.

Doctorul lui Piţi dispare
Ilie Dumitrescu schimbă şi medicul. Romeo Popescu, adus tot de Piţurcă, a fost pus pe liber şi înlocuit cu Radu Paligora, care revine de la Astra la trei luni de cînd fostul selecţioner al României îl dăduse afară din Ghencea! Modificarea din staff-ul medical apare exact în momentul în care echipa e lovită de o serie de accidentări, majoritatea leziuni musculare. Pe lîngă doctor, mai dispare şi un masor, Ion Budugă, şi el o persoană apropiată lui Piţi.

Cum arată staff-ul lui Ilie Dumitrescu acum:
Angajatul    Postul
Eduard Iordănescu    antrenor secund
Michele Bon    preparator fizic
Eugen Nae    antrenor de portari
Radu Paligora    medic

Cu cine lucra Piţurcă:
Angajatul    Postul
Eugen Neagoe    antrenor secund
Gabriel Boldici    antrenor secund
Marius Dima    preparator fizic
Martin Tudor    antrenor de portari
Romeo Popescu    medic

Şi Tudor merge la Craiova
Piţurcă îl ia şi pe Martin Tudor la Universitatea. El va pregăti portarii Ştiinţei, în locul lui Silviu Lung, care a părăsit postul o dată cu Aurel Ţicleanu, fostul antrenor. Dintre oamenii cu care a lucrat în Ghencea, Piţi îi mai are în Bănie pe Boldici, pe Neagoe şi pe directorul sportiv Ovidiu Costeşin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
liviu_pop2005
liviu_pop2005  •  31 August 2010, 13:29

sa speram ca stie ce face!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 August 2010, 13:29

paligora ala este sinonim cu zecile de accidentari de la Steaua din ultimii ani. Cum a fost adus...cum avem 3 oameni rupti la meciul cu Timisoara. Sa fie o coincidenta? Nu inteleg...chiar nu exista doctori mai buni? Sau nu isi permite Steaua sa aduca un doctor profesionist din occident?

10geo
10geo  •  31 August 2010, 13:25

lasati ca stie ilie vijelie ce face. multi au vrut ei sa plece dupa pizzdi, nu i-a dat ilie afara.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează