FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Curățenie la Sepsi » 5 jucători, OUT, 4 sunt pe făraș! Ultima decizie a clubului

Sepsi s-a despărțit deja de 5 jucători, alți 4 sunt pe făraș, dar covăsnenii lucrează și la întăriri, inclusiv la prelungirea contractelor.
Sepsi s-a despărțit deja de 5 jucători, alți 4 sunt pe făraș, dar covăsnenii lucrează și la întăriri, inclusiv la prelungirea contractelor.

Articol de - Publicat marti, 08 iunie 2021 18:25 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 18:33

Sepsi s-a despărțit deja de 5 jucători, alți 4 sunt pe făraș, dar covăsnenii lucrează și la întăriri, inclusiv la prelungirea contractelor.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord cu Radoslav Dimitrov pentru prelungirea înțelegerii, care era scadentă în vara acestui an. Fundașul bulgar, în vârstă de 32 de ani, a semnat cu trupa din Covasna pentru încă un an. 

Azi, Sepsi a bătut palma și cu Stefan Ashkovski (29 de ani, aripă), ultima dată la FC Botoșani, așa cum GSP v-a anunțat în exclusivitate.

Sepsi schimbă liniile

Săptămâna trecută, Sepsi a anunțat și că mijlocașul lateral Cătălin Golofca (31 de ani) a semnat un contract pe doi ani, după ce sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut de la CFR Cluj

De asemenea, sub comanda lui Leo Grozavu vor mai ajunge, la startul pregătirilor, Cristi Bărbuț (ex-Universitatea Craiova) și bulgarul Tsvetelin Chunchukov (Academica Clinceni). 

Pe de altă parte, nu vor mai continua la Sfântu Gheorghe Nouvier, Deligiannidis, Florin Ștefan, Bouhenna, Rapp, Markovic (nu le-au mai fost prelungite contractele), Petrila (revenit la CFR Cluj, de unde fusese împrumutat) și Safranko (vândut în Africa de Sud). 

De asemenea, se negociază pentru reziliere cu Purece, Bajrovic, Gal Andrezly, Lorant Kovacs și cu portarul Jesus Fernandez.

Imagini de la Sepsi Arena, noua casă a covăsnenilor

Citește mai multe știri despre Sepsi:

Jucătorul dorit de Rapid a semnat cu o echipă de play-off! Durata contractului

Gigi Becali, acord cu un club din Liga 1 pentru un nou transfer! Reacția patronului FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Iunie 2021, 20:28
Postat de dora pe 08 Iunie 2021, 18:53

Faceți transferuri serioase, nu petarde! Aduceți fotbaliști străini de afară!

Ramos si Ronaldo sunt disponibili...

dora
dora  •  08 Iunie 2021, 19:47

fotbal7, Petrila nu a avut unde sa joace la CFR in acest sezon - pe postul lui era titular Costache, international U 21 - si a fost imprumutat ca sa joace - si sa progreseze - la Sepsi. In noul sezon, CFR se va baza ptr a respecta regula U 21 pe Petrila, pe Gîdea si pe Rusu care vine de la Șoimii Lipova, via UTA Arad.

fotbal7
fotbal7  •  08 Iunie 2021, 19:03

Felicitări patronului de la Sepsi Sfântu Gheorghe!Are o ambiţie şi nu se uită la bani!La anul cred că se va bate la campionat cu CFR,poate şi cu Rapid sau Universitatea Craiova.Chiar şi Mititelu,cu problemele lui în justiţie,e un om ambiţios.E important pentru suporterii unui club ca patronul să fie un înfocat suporter.Rapidul are nişte jucători tehnici acolo,începând cu Sefer.Sper să aibă răbdare cu ei.Craiova nu prea are,e mai mult o stare de spirit,dar asta,e destul de suficientă la lipsa de valoare a campionatului nostru.Sepsi are nişte nume grele,l-au pierdut pe Petrila,jucător pe care l-am remarcat încă de pe când juca la CFR.Dan Petrescu a greşit faţă de el,a preferat pe netalentatul Itu în loc să-i dea ocazia acestui tânăr jucător să atate ce poate.Dar la câte greşeli se fac în fotbalul românesc....asta e apă de ploaie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează