FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIŞOARA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dan Alexa îşi face griji înainte de prima confruntare cu Steaua ca antrenor: "Absenţele lor nici nu se vor vedea, va fi un meci infernal"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 16:16

Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a vorbit despre confruntarea cu Steaua din următoarea etapă a Ligii 1.

"Sîntem în faţa unui meci foarte important şi foarte greu în acelaşi timp pentru noi. Întîlnim cea mai bună echipă de club din România, Steaua este cea mai bine pregătită din punct de vedere mental şi fizic. Are în componenţă cei mai valoroşi fotbalişti, are un antrenor foarte bun.

Steaua nu a fost învinsă în această ediţie, are tonus bun şi un moral senzaţional. E echipa care domină campionatul, puţine formaţii le-au creat probleme şi ne aşteaptă un meci infernal. Dar, aşa cum am mai zis, eu am mare încredere în jucătorii mei şi în spiritul echipei, arătat la meciul de la Viitorul. Cred în şansa noastră", a spus Dan Alexa pentru site-ul oficial al clubului.

"Absenţele Stelei nu se vor vedea"
Dan Alexa nu crede că suspendările lui Mihai Pintilii şi Cristian Tănase reprezintă un avantaj pentru ACS Poli Timişoara. "Dacă e suspendat Pintilii, intră Prepeliţă. Dacă e suspendat Tănase, intră Chipciu. Poate juca Piovaccari, unul dintre golgeterii campionatului, poate evolua Keşeru, fotbalist de calitate.

Steaua are şi un lot foarte puternic, deci absenţele nu cred că ar conta mult. Ca echipă, niciodată nu au avut mari fluctuaţii. Dacă au făcut un meci prost, cei de la Steaua imediat şi-au revenit. Şi aici e meritul mare al lui Reghecampf, care a demonstrat că e antrenor de valoare", a spus antrenorul bănăţenilor.

Meciul dintre ACS Poli Timişoara şi Steaua va avea loc sîmbătă, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și:

Golgeterul din anii '90 care n-a avut loc la națională + Mesajul postat în timpul meciului de adio al Generației de Aur: „Mândru că am fost fotbalist”
Nationala
Golgeterul din anii '90 care n-a avut loc la națională + Mesajul postat în timpul meciului de adio al Generației de Aur: „Mândru că am fost fotbalist”
Primul fotbalist care a semnat cu Rapid după venirea lui Neil Lennon » Contract pe 3 ani pentru jucătorul cu prestații apreciate în Superliga
Superliga
Primul fotbalist care a semnat cu Rapid după venirea lui Neil Lennon » Contract pe 3 ani pentru jucătorul cu prestații apreciate în Superliga
Gigi Becali încearcă un nou transfer pe filieră sud-africană » Un fundaș stânga de 19 ani, cu două goluri marcate în campionat
Superliga
Gigi Becali încearcă un nou transfer pe filieră sud-africană » Un fundaș stânga de 19 ani, cu două goluri marcate în campionat

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (6)
reality
reality  •  05 Aprilie 2014, 08:21

Ar fi frumos ca acum la moment de rascruce(pentru ca nu e totuna sa iei macar un punct de la Steaua sau sa nu iei nimic), acum cand fiecare punct conteaza si ascendentul moral e foarte important, ar fi bine ca oamenii sa vina la stadion si galeriile sa uite de concurenta ACS-ASU si sa incurajeze echipa Banatului care joaca totusi cu campioana. Daca nici acum nu vine lumea la stadion, si daca ne lasa si ploaia in pace, atunci inseamna ca timisorenii chiar s-au satrat de mafiile din fotbal si calitatea fotbalului FRF-ist si Burlenisto-Iorgulean si vor trece vreo 10 ani pana sa vrea din nou fotbal in Timisoara.

polistul68
polistul68  •  04 Aprilie 2014, 23:14
Postat de ertyuiop pe 03 Aprilie 2014, 20:11

O noua proba care va dovedi ca actuala echipa din Timisoara nu are sprijinul suporterilor lui Poli......vor veni la stadion fani stelisti timisoreni si cativa amatori sa urmaresca un meci din prima liga. Poli e altceva!

Tu vorbesti, otelar dubios ? ai grije ce comentezi, ca si la voi falimentul e iminent, va rezolvat Adamescu cu mariusica...Dumnezeu nu doarme, ati furat un titlu si ati dezonorat CL prin prestatie....

hodoni
hodoni  •  04 Aprilie 2014, 17:28

Daca vor veni 20.000 toti sunt stelisti ?, pai in tot Banatul nu sunt mai mult de 5000 de stelisti , mitic,ii nu sunt agreati in BANAT .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează