FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

La 25 de ani de la episodul „să ne faceți statuie”, Dan Petrescu face o previziune sumbră: „Atunci să mă sunați! O să recunosc dacă am greșit”

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 21:34 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 22:31

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, este dispus să parieze că nicio formație din România nu va mai ajunge curând în primăvara unei competiții europene. 

Pe 3 iunie 1998, România, deja calificată la Campionatul Mondial din Franța, învingea pe Paraguay cu 3-2, într-un amical desfășurat pe stadionul din Ghencea.

Gică Popescu, bulversat de declarațiile lui Dănuț Lupu: „Mai mult respect! Istoria îl pune pe Hagi acolo unde e!”
GENERAȚIA DE AUR
Gică Popescu, bulversat de declarațiile lui Dănuț Lupu: „Mai mult respect! Istoria îl pune pe Hagi acolo unde e!”

După meci, la conferința de presă, Gheorghe Hagi a avut o intervenție memorabilă: „Merităm să ne faceți statuie. La ce condiții sunt în România, trebuie să ne faceți statuie. Noi ne facem meseria bine. În 3 ani fotbalul nostru se duce”.

Dan Petrescu: „Hagi vorbește, nimeni nu-l ascultă. Suntem noi proști?!”

Nemulțumit că a fost criticat pentru eșecul cu Lazio, scor 0-1, din turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League, Dan Petrescu a făcut o nouă previziune. 

„Asta e realitatea, suntem departe de fotbalul adevărat. E ca la echipa națională, când eu am anunțat cu Hagi că 20 de ani nu ne vom mai califica la Mondiale. Trebuia să spunem 40, am greșit.

Așa și în cupele europene. Hai să vedem cine va mai fi în primăvara europeană. Atunci să mă sunați și vă zic că am mai greșit eu. Dacă nu-s bani, ce să facem? Să avem bugete de 100 de milioane, ca Dinamo Zagreb și Steaua Roșie Belgrad, apoi să avem pretenții.

Noi luăm jucători liberi din Arabia Saudită și din Israel, de la locul 10. Asta e la CFR acum. Eu plec, dar ce credeți că se întâmplă după aia? Luăm Liga Campionilor?

Hagi vorbește, dar degeaba. Nu e ascultat. Dați-i și lui Hagi buget, dați-mi și mie. Să vedem unde mergem. Dacă vine Guardiola în România, ce o să facă? O să ceară 10 jucători, că nu e magician. Suntem noi proști? Noi nu suntem proști, dar nu ne crede nimeni. Sunt interese la mijloc”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

VIDEO. Dan Petrescu, nemulțumit înaintea meciului cu FC Argeș: „Inuman! Nu înțeleg. La noi totul e invers, pe cuvânt!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Decizie finală a staff-ului de la FCSB în cazul Compagno » Italianul ratează meciul cu CSU Craiova + 5 jucători în mare pericol!

Gică Popescu i-a răspuns lui Dănuț Lupu: „Mai mult respect! Istoria îl pune pe Hagi acolo unde e!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
Timofte87
Timofte87  •  19 Februarie 2023, 23:12

Vor veni bani .Ok. Buget de 100 milioane . Nu vor mai aduce straini de 33 de ani pe 500.000 , vor aduce straini de 30 de ani pe 5 milioane . Cum fac astea la handbal . Ok , vor ajunge in turul 3 in nu stiu ce cupa . Asa , si ? Stiu mai toti jucatorii echipelor romanesti de acum 40 de ani , strainii de azi cum vin asa pleaca , nici pe ei nu-i intereseaza , nici pe noi . Doar pe impresari si alde MM , Copilu , Narcis Raducan etc .Parandarat . Va creste parandaratul . Fotbalul nu

opinez
opinez  •  19 Februarie 2023, 16:38

Daca se merge mai departe cu strategia de a cumpara mediocritati straine pt comision cam asa e cum spune. Dar ideea era ca acesti meseriasi de antrenori sa promoveze tineri din RO si MD cu care sa faca echipa. Ca aia de la Zagreb i-au dat cu terenul in cap cu pusti de 20 ani croati nu cu Camora.

valentindragobete
valentindragobete  •  19 Februarie 2023, 14:12
Postat de johny2003 pe 19 Februarie 2023, 12:11

Asa este bai Prostovane, cum zici! Nu intelegi nimica! Gura pacatosului, adevar graieste!))))

Gâgă, stai jos !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează