FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Danciu devine profesor » Noul team-manager al lui Dinamo şi-a dirijat jucătorii din teren la amicalul cu Cernica

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 21:26

Ionel Dănciulescu a jucat 45 de minute în amicalul de la Cernica, 7-0, şi în tot acest timp a fost antrenorul din teren pentru tineri


La doar cîteva zile de la retragerea sa oficială, Ionel Dănciulescu, 36 de ani, a călcat din nou gazonul terenului de fotbal din postura de jucător. Decanul numărului de meciuri jucate în Liga 1, 515 partide, a intrat după pauză în amicalul de la Cernica şi a evoluat pe un post neobişnuit pentru el, cel de mijlocaş.

Danciu-gol s-a evidenţiat prin pasele precise, contribuind chiar la golul lui Joel Thomas. Dar ceea ce a surprins cu adevărat a fost atitudinea autoritară de care a dat dovadă în timpul jocului. Acesta a dat tot timpul indicaţii colegilor săi tineri veniţi de la echipa secundă: "Vino mai spate şi ajută acolo!", "Urcă cu el!", "Dublează acolo" şi chiar şi-a ieşit din minţi şi a ţipat în momentul în care Valentin Balint, 19 ani, se chinuia să facă presing avansat asupra unui fundaş advers, iar restul colegilor aşteptau impasibili deznodămîntul fazei: "Staţi şi vă uitaţi ce face în loc să îl ajutaţi. Intraţi odată la minge!".


"Dănciulescu s-a retras oficial, dar ne va ajuta cînd vom avea nevoie. Aţi văzut cît de mult ne-a ajutat din postura de mijlocaş, în meciul cu Cernica"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

214 goluri are Dănciulescu în Liga 1

Au revenit Munteanu şi Elton
Cătălin Munteanu şi brazilianul Elton da Silva au bifat, în amicalul de la Cernica, primele minute după accidentări. Munteanu a suferit în meciul de Cupă cu Sănătatea Cluj o recidivă a unei accidentări mai vechi, iar Elton s-a lovit într-un amical cu Viitorul Constanţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fcgeo
fcgeo  •  17 Noiembrie 2013, 12:07

Dupa cum citesc,se pare ca Danciu doar acum a avut aceasta atitudine,eu credeam ca face mai de mult acest lucru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează