FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Corespondență GSP din Austria Daniel Graovac, primul antrenament la CFR Cluj » De ce s-a pregătit separat de restul echipei

Fundașul central Daniel Graovac (27 de ani) a efectuat luni primul antrenament sub comanda lui Marius Șumudică, în cantonamentul pe care CFR Cluj îl desfășoară în Austria. +3   FOTO
Fundașul central Daniel Graovac (27 de ani) a efectuat luni primul antrenament sub comanda lui Marius Șumudică, în cantonamentul pe care CFR Cluj îl desfășoară în Austria.

Articol de , - Publicat luni, 21 iunie 2021 20:19 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 20:33

Fundașul central Daniel Graovac (27 de ani) a efectuat luni primul antrenament sub comanda lui Marius Șumudică, în cantonamentul pe care CFR Cluj îl desfășoară în Austria. 

  • CFR Cluj nu are foarte mult timp pentru pregătirea preliminariilor Ligii Campionilor. Intră încă din primul tur, pe 6/7 iulie, împotriva celor de la Borac Banja Luka, din Bosnia.

Daniel Graovac este fotbalistul ales de Marius Șumudică pentru zona centrală a defensivei. Bosniacul a încheiat sezonul precent, la Astra, cu o mică ruptură musculară și s-a pregătit până acum doar în sala de forță. Astăzi a pășit și pe gazon. A avut un program separat de al colegilor săi, care a curprins doar alergări.

Graovac ar putea debuta marți la campioana României, în meciul amical cu Academia Puskas. În precedentul test, Marius Șumudică a mizat pe Rachid Bouhenna și Mike Cestor în centrul defensivei.

Probleme de lot pentru Marius Șumudică

Încep bătăile de cap pentru Marius Șumudică. Chiar în timpul cantonamentului pe care „feroviarii” îl derulează în Austria, tehnicianul a început să se confrunte cu probleme medicale la nivelul lotului.

Atacantul Valentin Costache s-a lovit în amicalul cu Ludogorets, scor 1-1. Internaționalul U21 are nevoie de câteva zile de pauză.

În ceea ce-l privește pe Chipciu, fostul jucător al lui Anderlecht și al echipei naționale s-a antrenat separat, având o ușoară problemă medicală.

VIDEO Marius Șumudică, mulțumit de remiza dintre CFR Cluj și Ludogoreț

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Anas Tahiri, primele declarații ca jucător al CFR-ului » Cum se descrie, ce obiectiv are + mesajul pentru fanii campioanei

Bătăi de cap pentru Marius Șumudică: CFR Cluj are probleme de lot în cantonamentul din Austria

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează