FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae iese cu un ultimatum: „Nu are ce căuta la Rapid! Voi decide cine va continua cu noi”

Daniel Niculae, președintele clubului Rapid București, foto: Imago
Daniel Niculae, președintele clubului Rapid București, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 21:16 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 22:46

Daniel Niculae (41 de ani), președintele lui Rapid, a transmis un avertisment pentru jucători și staff-ul tehnic după începutul de coșmar în play-off, 3 înfrângeri la rând, în urma cărora giuleștenii sunt ca ieșiți din lupta la titlu.

Giuleștiul fierbea după ultima etapă din sezonul regulat, în care Rapid a zdrobit-o pe FCSB, 4-0. Entuziasmul rapidiștilor a fost stins de începutul catastrofal din play-off, 3 înfrângeri la rând, cu Farul, Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”
Rapid
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”

În urma eșecului de sâmbătă seara, 1-4 cu CFR Cluj, președintele clubului, Daniel Niculae, a transmis un mesaj-avertisment pentru jucători și antrenori deopotrivă. Niculae amenință că ar putea exista despărțiri încă din acest moment al sezonului!

Daniel Niculae avertizează: „Nu vrem jucători plafonați la Rapid! Voi decide cine va continua cu noi”

„Ieri am avut parte de o zi tristă, așa cum nu credeam că vom avea la startul acestui play-off. Am pornit cu speranțe mari, mai ales după victoria cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, însă fotbalul poate să-ți ofere momente de euforie, urmate de perioade foarte grele, în care nimic nu îți iese.

Toate părțile implicate au partea lor de vină pentru anumite decizii luate, atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii. Aceștia trebuie să înțeleagă că cine nu are dorință și atitudine nu are ce căuta la Rapid.

Cariera de fotbalist este scurtă, însă trebuie să fie plină de implicare, 24 din 24, nu doar câte două ore pe zi, la antrenamente. La Rapid nu ne dorim jucători plafonați. Aici vrem jucători care își doresc să performeze pentru a merge și mai sus!

Fotbalul înseamnă pasiune, obsesie, nu este ca orice altă meserie. Trebuie să dai totul pentru a performa! Perioada următoare este foarte importantă, astfel încât mă voi implica 100% doar pe partea sportivă și voi decide cine va continua alături de noi în actualul sezon, dar și în stagiunea viitoare, fie că este vorba de staff-ul tehnic sau de jucători.

Rapid este un club ce îți oferă satisfacții imense, dar trebuie să îi oferi toată dedicarea, iar zecile de mii de suporteri ce vin meci de meci pe stadion trebuie să vadă implicare totală!”, a transmis Daniel Niculae.

În ultima vreme, președintele Rapidului nu a fost foarte vocal în spațiul public. La jumătatea lunii martie, el a fost audiat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, care vizează constituirea unui „grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru implicarea în acest dosar.

VIDEO. Dan Șucu, mesaj scurt după umilința cu CFR Cluj

Mai multe știri despre Rapid:

Îl avertizează pe Marius Șumudică: „Dacă te duci la Rapid, înseamnă că nu ai minte!”
RAPID
Îl avertizează pe Marius Șumudică: „Dacă te duci la Rapid, înseamnă că nu ai minte!”
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”
Rapid
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
alupigus12
alupigus12  •  15 Aprilie 2024, 23:53
Postat de sadiku_is_back pe 08 Aprilie 2024, 00:55

alooooooooo gsp ! voi nu vedeti ce nume are fcsbiastul asta ??? cititi numele de la sfarsit la inceput !! Blocati m{i}zeria asta !!!

Ha ha ha se pare că doar tu citești, și văd că îți face plăcere. Enjoy ha ha ha .

aldan
aldan  •  09 Aprilie 2024, 09:20

Niculae, tu trebuia sa te implici demult, dupa prima infrangere administrata mioarelor! Era clar de atuncu ca Bergodi nu reuseste sa gestioneze situatia... Nu cumva esti cel care a dat ok-ul tehnic pt aducerea "rebuturilor" de la stana?... Era clar ca Djokovic nu o sa mai aiba motivatie dupa salariul de nabab de la turci! Tocmai se fripsese ciobanul, voi nu v-ati pus intrebarea?... Apoi, in iarna, v-ati pus in cap sa faceti la Rapid marea conciliere sarbo-kosovara... Chiar asa greu sa fie sa vezi lucruri evidente chiar si pt neofiti?...

Vic_5864
Vic_5864  •  08 Aprilie 2024, 14:27

Implica-te, nu lasa antrenorul singur, fii alaturi de el si la antrenamente, vorbeste cu jucatorii, impune respect, abnegatie, devotament pentru Rapid, fa-i sa inteleaga care sunt obiectivele clubului, care nu se integreaza si nu inteleg, parasesc echipa.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează