FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Daniel Pancu a savurat la maxim succesul din Ghencea: ”Am orgasm cînd îi văd pe suporteri la gard”

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 23:56

Pancu a savurat succesul din Ghencea şi consideră că Rapid merită să evite retrogradarea.

- Daniel, se aude în vestiar, după victorie, refrenul "Cîntă cucu', bată-l vina!". Care e mesajul?
- Era melodia verii cînd am promovat în Liga 1, sper să ne poarte noroc şi să fie la fel de frumos în continuare. Şi să ne salvăm, fiindcă putem şi vreau să demonstrăm. Oricum, m-am simţit extraordinar la acest meci.

- S-a văzut şi după ce-ai ieşit.
- Exact. De ce să mă ascund? Am orgasm cînd îi văd pe suporterii Rapidului la gard! S-a văzut încă o dată cine sînt ei. Şi merită apreciaţi. Şi ce dacă am scandat împotriva Stelei? Oricum, nu se mai numeşte astfel. Cei care au venit astăzi la stadion pentru gazde nu se pot numi suporteri. Au venit la FCSB, nu la Steaua. Noi acum am bătut FCSB, nu Steaua! Nu e uşor nici pentru mine. Sînt şi eu om şi suport multe chestii.

- La ce te referi?
- Păi, întotdeauna sînt primit cum sînt primit în Ghencea. Deşi am evitat o suspendare drastică pentru Steaua din cupele europene cînd am fost cu Beşiktaş aici. Inclusiv crainicul stadionului a făcut nişte declaraţii rasiste atunci. Mihai Stoica ştie foarte bine că eu, Pancu, am evitat un scandal diplomatic.

"Mai e mult de muncă, nu ne îmbătăm cu apă rece. Dar este o plăcere mare după acest succes" ( Valerii Moraru, patron Rapid)

"S-a văzut diferenţa dintre suporteri, cum sînt rapidiştii nu mai există ca ei. Contează foarte mult această victorie. "Ce dor mi-a fost de tine, Rapidule!", acesta e refrenul. Am cîştigat prima din cele 17 finale. Încă nu sîntem omogeni, dar în două-trei etape vom fi" (Cristi Săpunaru, fundaş Rapid)

"E un început de drum, dar dacă n-o batem pe Viitorul, în următorul meci, înseamnă că n-am făcut nimic. Echipa a avut un spirit frumos, au muncit toţi jucătorii. Să rămînem totuşi cu picioarele pe pămînt!" (Cristi Pustai, antrenor Rapid)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (26)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Martie 2015, 22:08
Postat de mimistoica pe 23 Februarie 2015, 20:51

WCSB Hahahahahaahaaa :)

Sper sa razi la fel de tare si cand veti fi in Liga B...adica peste cateva luni :)

mimistoica
mimistoica  •  23 Februarie 2015, 20:51

WCSB Hahahahahaahaaa :)

delus
delus  •  23 Februarie 2015, 18:03

Sa scriu ceva la penalul asta ordinar care altceva nu stie decat muie steaua,cred ca si cand o reguleaza pe nevastasa tot asta canta .Fotbalist de carton facut de presa, ca talent zero.Asta pentru cine are ochi ca pentru ti,ti,ti este emblema lor un ti de la iasi venit la capitala.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează