FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV ŞI DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Daniel Pancu le-a transmis rapidiştilor un mesaj prin intermediul Gazetei Sporturilor: "Împreună ne salvăm"

Daniel Pancu a scris următorul mesaj pentru fani: +1   FOTO
Daniel Pancu a scris următorul mesaj pentru fani: "Să fim din nou cum am fost odată"

Articol de - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 22:43

În timp ce suporterii stelişti nu doresc să-şi mai susţină echipa favorită, supăraţi fiindcă s-a pierdut sigla, în Grant lucrurile stau invers, mesajul liderilor de galerie fiind: "Toată lumea la meci!".

Daniel Pancu a sărit şi el în ajutorul acestora şi a dorit să transmită un mesaj fanilor giuleşteni pentru a-i convinge să revină alături de echipă, după ce în turul sezonului aceştia nu s-au mai îngrămădit să-şi susţină favoriţii.

"Avem nevoie de fani pentru a reuşi. E foarte greu să ne salvăm, dar sîntem optimişti. E musai să începem bine acest retur. Cîteva rezultate bune ne-ar aduce din nou suporterii în tribune. Cu ei alături de noi sîntem de două ori mai buni. Îi rog pe toţi rapidiştii să vină să ne fie alături, chiar de la meciul cu Steaua! Sînt sigur că aşa va fi. Am văzut că cei din Ghencea nu prea vînd bilete. Să ni le dea nouă şi vom umple stadionul!", a spus fotbalistul de 37 de ani.

E naşul Stelei
În cariera sa, Daniel Pancu a evoluat împotriva Stelei de 15 ori şi a pierdut doar de trei ori. În rest, a strîns 5 victorii, 7 remize şi 5 goluri în poarta roş-albaştrilor. Ultima reuşită a fost în tur, în Giuleşti, cînd Rapidul a pierdut cu 3-1, după ce el deschisese scorul.

652609-meciuri-pancu-steaua.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  21 Februarie 2015, 16:04
Postat de plischi pe 21 Februarie 2015, 15:01

citesc pentru prima oara ca un joc dintre prima si ultima clasata este numit "derby"-ul etapei!

Sint meciuri pe planeta Pamint care vor fi INTOTDEAUNA derby-uri de mare traditie. In Romania acestea sint: Dinamo-Steaua , Rapid-Steaua si Dinamo-Rapid. Asta stii si tu dar fiind stelist sub acoperire vrei sa faci valuri pe uscat' Oricum , "infruntarea galeriilor"????? Pai Steaua nu are galerie , nu avea GALERIE nici cind "avea" galerie , daramite acuma... I-i maninca pe piine aia din Giulesti asa cum au facut intotdeauna indiferent de unde s-au disputat meciurile dintre cele doua echipe.

plischi
plischi  •  21 Februarie 2015, 15:01

citesc pentru prima oara ca un joc dintre prima si ultima clasata este numit "derby"-ul etapei!

steauaucl
steauaucl  •  21 Februarie 2015, 13:25

PARTIDA VA FI INTRERUPTA DE SUPORTERI STELISTI CARE VOR ARUNCA CU PETARDE SI FUMIGIENE INPIEDICAND DESFASURAREA JOCULUI !!!! E UN BOICOT IMPOTRIVA CONDUCERI LEGAT DE EMBLEMA !!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează