FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 17:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

De ce bagă Andone titularii cu Timişoara? "Fanii ne-au cerut o victorie cu Poli!"

Gabriel Torje
Gabriel Torje

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 13:03

Sîmbătă, Dinamo joacă la Timişoara, iar miercurea viitoare va disputa ultimul meci din acest sezon: finala Cupei României, contra Stelei. "Cîinii" şi-au asigurat locul de Europa League şi voci din lumea fotbalului susţin că roş-albii nu s-ar omorî cu firea pe Bega pentru a se odihni înaintea confruntării cu trupa din Ghencea.

Ioan Andone susţine însă că va arunca în luptă ce are mai bun. Din două motive:
1. Pentru a-i ţine în priză pe fotbalişti şi pentru a lega şi mai bine relaţiile de joc înaintea partidei cu Steaua, dar mai ales pentru că suporterii au cerut imperativ o victorie cu Timişoara!

2. Pentru ca Dinamo să termine sezonul pe poziţia a patra. Un loc ce ar mai face uitate erorile din acest sezon şi care ar aduce în contul clubului 2 milioane de euro, bani ce vor venidin drepturile de televizare.

Tehnicianul de 51 de ani a explicat: "Cupa nu salvează nimic, doar aduce un trofeu clubului şi produce satisfacţie fanilor. Vrem să le facem această bucurie suporterilor. În ultimii zece ani nu am avut un sezon mai prost ca ăsta! Cu ce compensează că ne-am calificat în Europa dacă am termina pe locul 6? Pentru noi, partida cu Timişoara contează foarte mult, la întîlnirea de săptămîna trecută pe care am avut-o cu fanii, asta ne-au cerut, să cîştigăm cu Poli!
Dacă va cîştiga Cupa României, Dinamo va mai încasa aproximativ 260.000 de euro.


"Trebuie să batem la Timişoara pentru a termina sigur sezonul pe poziţia a 4-a pentru că stăm bine la rezultatele directe cu Steaua şi cu Rapid"
Ioan Andone

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
luchyna0
luchyna0  •  21 Mai 2011, 07:43

da de ce sunteti voi asa siguri ca bate VASLUI LA PANDURI!!!!!??????

masusica
masusica  •  20 Mai 2011, 23:07

ar fi frumos sa bata si poli si pe steaua daca nu cumva se gandesc la vacante

190
190  •  19 Mai 2011, 19:11

Oare cate bilete s-au vandut ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează