FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

De Zerbi e convins că echipa lui se bate în continuare la titlu: "Nu scăpaţi de CFR!"

Roberto De Zerbi
Roberto De Zerbi

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 16:13

Roberto De Zerbi minimalizează semieşecul cu Petrolul şi e convins că echipa antrenată de Jorge Costa se va lupta cu şanse reale pentru cîştigarea campionatului


- Roberto, ai marcat cu Petrolul, dar n-a fost suficient pentru o victorie. Ce n-a funcţionat în jocul vostru?
- Am făcut un egal cu o echipă considerată mică şi e firesc să apară întrebări de genul acesta. Ce n-a mers? N-am făcut un joc rău, în faţa unei formaţii care s-a apărat. Eu sincer cred că echipa e mai bună decît cea de anul trecut. Sînt sută la sută sigur că ne vom bate la titlu. Nu pot afirma cu tărie că-l vom cîştiga, dar cert e că vom fi angrenaţi în lupta pentru titlu cu cîteva etape înainte de final.

- Crezi că arbitrajul v-a împiedicat să obţineţi victoria, duminică?
- Eu nu vreau să vorbesc despre arbitraj, şi aşa prea multă lume o face. Cînd am bătut Vasluiul toată lumea a înnebunit, deşi am meritat victoria în acea partidă. Asta a fost diferenţa de valoare, 2-0 e un scor just, deşi putea să se termine lejer chiar 3-0. Acum, cînd s-a greşit împotriva CFR-ului, toată lumea tace. M-am obişnuit să se vorbească urît de CFR, fiindcă asta li se întîmplă echipelor mari.

- Dinamo s-a distanţat la 5 puncte. E un avantaj considerabil?
- Nu e mult, sîntem puţin peste jumătatea turului şi încă n-am avut meciul direct cu liderul. Sigur, ne-am dori să fim la un punct-două în spate sau chiar pe primul loc, dar nu aceste puncte trebuie să ne preocupe în primul rînd. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul, iar punctele vor veni. Există calitate la CFR, dar e nevoie de timp pentru sudarea relaţiilor de joc.

- Tu intri mereu în repriza a doua. Nu eşti pregătit pentru un meci întreg?
- Am venit după 5 luni de pauză, fără să fac pregătirea de vară. Antrenorul cunoaşte bine situaţia mea şi o gestionează perfect. Nu sînt încă pregătit să joc 90 de minute, asta e realitatea. Oricum, cine a jucat în locul meu a făcut-o foarte bine.


"De Zerbi e un fotbalist foarte bun, de care CFR are nevoie. Sper să nu mai aibă probleme de sănătate şi să ajungă la o formă sportivă optimă"
Arpad Paszkany

INBOX
- Alvaro Pereira şi-a prelungit contractul cu Porto pînă în 2016, cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro. CFR deţine 20 la sută din drepturile federative ale jucătorului
- Clujenii vor disputa vineri un amical în Ungaria, cu Debrecen. Partida va avea loc de la ora 20:00
- Rui Pedro, Kivuvu, Sare şi Fernandes au jucat în ultima etapă pentru echipa a doua, în victoria, 2-0, cu Olimpia Satu Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  05 Octombrie 2011, 06:52
Postat de magicasteaua pe 04 Octombrie 2011, 16:53

il tine cineva cu forta aici? ba dimpotriva, ia o caruta de bani ....cum nu cred ca ar fi luat in campionatul "bun" de unde a venit.....hai sa fim seriosi, doar nu vrei sa va credem ca a venit doar pentru "onoarea de a juca pentru cfr cluj" in Romania....Nu ii place? Este o tara libera......Multi nu au sportat si au plecat....in schimb vad ca unii de la cfr sunt cu "gura mare" dar nu pleaca....de ani de zile.

Unde dai... si ce intelege un prost-elist...

daniydn
daniydn  •  04 Octombrie 2011, 16:55

siau batut joc de cfr,sa vina doar arbitrii straini,cei romani in somaj cu ei,..eee si apropo asa rau imi pare ca a fost asa mic cutremur la mitici,barami de era de 30 la suta......

magicasteaua
magicasteaua  •  04 Octombrie 2011, 16:53
Postat de alin979 pe 04 Octombrie 2011, 16:41

UN MARE FOTBALIST INTR-UN CAMPIONAT DE TOATA JENA!!la fel si portarul Beto...

il tine cineva cu forta aici? ba dimpotriva, ia o caruta de bani ....cum nu cred ca ar fi luat in campionatul "bun" de unde a venit.....hai sa fim seriosi, doar nu vrei sa va credem ca a venit doar pentru "onoarea de a juca pentru cfr cluj" in Romania....Nu ii place? Este o tara libera......Multi nu au sportat si au plecat....in schimb vad ca unii de la cfr sunt cu "gura mare" dar nu pleaca....de ani de zile.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează