FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Decimaţi cu CFR? » Wesley şi alţi 3 vasluieni sînt la un "galben" de suspendare

Wesley va juca mîine sub ameninţarea unei posibile suspendări
Wesley va juca mîine sub ameninţarea unei posibile suspendări

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 21:03

Clujenii pot beneficia de un ajutor nesperat din partea arbitrilor de la Dinamo - Vaslui. Dacă Wesley, Papp, Temwanjera şi Yero Bello iau mîine "galben", stau runda viitoare


CFR Cluj stă cu ochii pe Dinamo - FC Vaslui nu doar din perspectiva rezultatului - pe ardeleni avantajîndu-i o remiză sau o victorie a moldovenilor -, dar şi pentru a-şi afla viitorul. Costa şi compania speră ca oaspeţii să încaseze cît mai multe cartonaşe galbene duminică, în special patru dintre fotbaliştii lui Augusto Inacio: Wesley, Temwanjera, Papp şi Yero Bello.

Cei patru au cîte trei avertismente în acest sezon şi sînt la unul singur de suspendare, un "galben" urmînd să-i facă indisponibili pentru etapa viitoare, de pe teren propriu, contra clujenilor. CFR-ul speră să scape măcar de Wesley, văzut drept principalul pericol, brazilianul fiind golgeterul campionatului, cu 18 reuşite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
zen_cfr
zen_cfr  •  24 Martie 2012, 14:40

paskany o sa-i forteze pe vasluieni sa faulteze dur, pentru a lua cartonas galben.... Marsh ma de aici bolnavilor

alpin
alpin  •  24 Martie 2012, 12:10

Mare om, Arpi!!! Cum le calculeaza el, ca un om mare!!! Am aflat ca, pentru a castiga titlul, Paskzany a decis schimbarea orei in noaptea asta!!! Daca va reusi si asta, nimic nu-l va mai opri in drumul spre titlu!!!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  24 Martie 2012, 11:22

e clar wesley si ceilalti 3 vor lua galbene si vor sta cu cfr ,etapa asta cu ceahlaul nici pap nici wesley nau laut galben arbitru ia pastrat sa joace cu dinamo si tema e ca in meciul; cu dinamo sa se ingalbeneasca si cfr sa aiba parte sa joace cu rezervele vasluiului ,sa va foie rusine arbitrii si cine va deleaga cu tema slugi ale cfr-ului ,vreti sai faceti campioni cu orice pret si nerusinere , nesimtirea voastra e fara margini ,pe dinamo iati decimat sa pirda puncte cu vaslui sdi pe otelu ia ingalbenit sa nu poata alinia nici ei un 11 corect ,voi cind faceti antrenament jucatorii fac scheme pe teren iar cei care se stiu cred ca se antreneaza in a face scheme ...o parere poate e 90% adeva

Vezi toate comentariile (13)
Comentează