FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 1-2

EXCLUSIV Mititelu Jr. , entuziasmat după victoria cu Dinamo: „Dumnezeu a fost cu noi! Ne-au decimat de două ori în istorie, nu-mi pare rău dacă retrogradează”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 21:17 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 23:13

Dinamo a pierdut cu FCU Craiova, scor 1-2, într-un meci din etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu Jr. s-a arătat extrem de bucuros de rezultat.

În direct la GSP Live, Mititelu Jr. a subliniat importanța victoriei cu Dinamo, dar a declarat că nu a fost mulțumit în totalitate de prestația echipei antrenate de Nicolo Napoli. După această victorie, FCU Craiova s-a desprins la 12 puncte de „câini”.

UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!
DECIZIE
UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!

Mititelu Jr., bucuros după victoria cu Dinamo

„S-a văzut că am fost puțin copleșiți de presiunea celor 3 puncte, dar Dumnezeu a fost cu noi pe final, am reușit să învingem. Dacă noi câștigăm următoarele 3 meciuri, normal că suntem salvați. Este o luptă foarte grea, avem un program mai greu decât contracandidatele.

În continuare, presiunea ne bate la ușă și trebuie să fim foarte atenți. O victorie cu Dinamo e foarte satisfăcătoare, e un derby. Am fost dezamăgit de cum s-a desfășurat meciul. Nu poți din minutul 2, copilul de mingi să nu-ți dea mingea. Ținând cont de istoria acestui club, care a fost decimat de 2 ori de Dinamo, n-am nicio părere de rău pentru ei.

Clar, obiectivul este salvarea. La fiecare victorie, echipa are o primă stabilită în contract. Deocamdată nu suntem în măsură să dublăm primele. Nu am fost mulțumit de joc, nu e normal să iei gol în secunda 30. Euforia victoriei mă mai face să uit, însă nu mi-a plăcut. Au fost cam 30 de minute în care am fost dominați și nu mi-a plăcut”, a declarat Adrian Mititelu Jr la GSP Live.

...despre Compagno: „A avut ruptură de ligamente în vară, iar cu Mutu a jucat doar 2 meciuri. Este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. Îmi pun mari speranțe în Andrea”

...despre suspendare: „E greu să nu pot veni la meci. Eu am depus contestație la suspendarea jandarmerie, iar eu încă n-am primit răspuns. Este incredibil. Să nu poți să demonstrez că nu am aruncat cu sticla din tribună. Am făcut cereri peste cereri, dar nu am termen de judecată, după 6-7 luni”

Citește și:

Săndoi răsuflă ușurat după prima victorie din play-out: „Am știut să gestionăm momentele grele”

Reghecampf, iritat de un jurnalist: „Poate ar trebui să vă luați licența PRO! Nu vă jignesc, stați liniștit”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (33)
deltacrom
deltacrom  •  10 Aprilie 2022, 05:36

nici mie daca intri in pirnaie. ce pot intelege de la un individ fara educatie plin de tatuaje de neam prost? nimic. sa traiasca banii lui taica-sau in rest cap mic si creier lejer. mai stai o tura ca nu scapi si vei vedea cum o sa pierzi meci dupa meci. hi! hi!

bjk86
bjk86  •  09 Aprilie 2022, 16:58
Postat de wrx. pe 09 Aprilie 2022, 09:06

„Suporteri afaceriști - bifat. Insolvență? Rezolvat. Încă un an în «A» - furat. Stadion - casat. Nu fi câine, fii bărbat!”

Te cam repeti, altceva mai stii sa zici? Probabil o sa-mi raspunzi cu o injuratura de mama pentru ca ti-am insultat inteligenta :))

george_br
george_br  •  09 Aprilie 2022, 14:03
Postat de schalker pe 09 Aprilie 2022, 00:09

Bai prazare poate Dinamo a decimat pe FC UNIVERSITATEA CRAIOVA nu pe echipa FC litera U Craiova 2013!

Nici tu nu stii ce mormai acolo! Noapte buna, dîdîbist trist!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează