FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriză în cazul lui Denis Alibec! Dat ca transferat în Arabia Saudită, atacantul a plecat în Turcia să semneze contractul cu noua echipă

Denis Alibec, Astra Giurgiu
Denis Alibec, Astra Giurgiu

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 12:17 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 13:11

În ciuda faptului că a fost prezentat de către Al-Qadisiyah din Arabia Saudită, Denis Alibec (29 de ani) va semna cu Kayserispor, din Turcia.

Denis Alibec a plecat în această dimineață în Turcia, destinația fiind Kayseri, pentru ultimele discuții cu oficialii lui Kayserispor, formație din prima ligă turcă. Denis ar putea efectua și vizita medicală, fiind foarte aproape de a ajunge la un acord total cu turcii.

Alibec se va întoarce mâine în România, urmând să intre sub comanda lui Mirel Rădoi, la lotul echipei naționale. 

Denis Alibec, convins de Kayserispor

Atacantul Astrei a fost convins de propunerea celor de la Kayserispor, la care evoluează și Silviu Lung Jr. și Cristi Săpunaru, astfel că transferul în Arabia Saudită, la Al-Qadisiyah, a picat.

Potrivit informațiilor GSP.ro, Astra va primi 900.000 euro în schimbul lui Alibec, în timp ce atacantul va fi plătit, pentru început, cu suma de 700.000 euro anual. Denis a considerat că ar rămâne în vizorul echipei naționale din Turcia, în timp ce un transfer în Asia i-ar fi diminuat șansele de a fi convocat.

1 gola reușit Alibec în acest sezon pentru Astra, în 5 partide. A înscris și pentru echipa națională, în Austria - România 2-3 (Liga Națiunilor)

1,9 milioane de euroeste cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Mirel Rădoi a vorbit despre Alibec și Budescu: „Alibec pare mult mai pozitiv”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Paul Anton, salariu uriaș la Dinamo » Devine cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Ilie Dumitrescu, lăsat mască de anunțul făcut de Mihai Stoica: „Serios? Dacă s-a ajuns aici...”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
mihai_bn
mihai_bn  •  02 Octombrie 2020, 13:41

Dacă se transfera la Al Shaorma Cu De Toate, nu cred că mai pupa echipa națională. Era păcat să meargă acum la arabi, urmează jocuri foarte importante pentru națională și Alibec e cât de cât în formă. Peste 4-5 ani poate să le ia și arabilor ceva bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează