FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Denis Alibec, șanse mari să revină în Liga 1 » Negocieri avansate cu o echipă de play-off

Denis Alibec, negocieri avansate cu Farul
Denis Alibec, negocieri avansate cu Farul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 18:34 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 18:47

Denis Alibec (31 de ani) se află în negocieri avansate cu Farul Constanța, șansele ca el să semneze fiind foarte mari.

Din informațiile GSP, oferta echipei dobrogene pentru Alibec este una atractivă. Astfel, atacantul naționalei s-ar întoarce sub comanda lui Gică Hagi, după sezonul 2012-2013 petrecut la Viitorul.

Fotbalistul lui FCSB a fost prezentat oficial la alt club din Liga 1: „A semnat pe un an”
FCSB
Fotbalistul lui FCSB a fost prezentat oficial la alt club din Liga 1: „A semnat pe un an”

Alibec, negocieri avansate cu Farul

Alibec are șanse mari să ajungă la Farul, mai ales că echipa lui Hagi și-a pierdut golgeterul din sezonul trecut, pe Jefte, vândut la CFR Cluj.

În ultima jumătate de an, internaționalul român a fost împrumutat de Kayserispor la Atromitos, în Grecia. În campionatul elen, Denis a bifat 13 partide, a marcat două goluri și a oferit un assist.

Alibec: „Farul e mereu o variantă”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la începutul lunii iulie, Alibec a vorbit despre Farul și despre Gică Hagi, care a fost mereu alături de el.

„Farul e mereu o variantă. Aici mă retrag mereu, e acasă pentru mine. Poate vin mai devreme, înainte de retragere, vedem. Hagi este idolul meu, un om mare și un model pentru toată lumea, nu doar pentru mine. Mereu a fost alături de mine”, a spus Denis Alibec.

700.000 de euroeste cota lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din Liga 1:

Primul nume la care Mititelu s-a oprit pentru FCU Craiova, dacă va pierde și apelul: „Până la urmă, era o chestie caraghioasă”

E oficial! Universitatea se desparte de Mirko Pigliacelli

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (13)
jabs
jabs  •  14 Iulie 2022, 14:32

Ciorba re re reincalzita episodul nspe.....Resuscitatorul Hagi, ca nu mai produce sa vanda la pretzuri exorbitante. S a smekerit GIGI ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  14 Iulie 2022, 12:20

nu va dura mult. lipsa de tact a lui Hagi și lipsa lui de educație plus gica contra din libec și aureola falsa ce și-o admira va face deliciul presei cuprind

Cronos666
Cronos666  •  14 Iulie 2022, 08:07

Nu degeaba i se spune berbec. Ultima recuperare si-a facuto in vama cu alcool si tigari.... Nici la fc avantul prabusirea nu l-as aduce pe grasunelul asta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează