FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Derby cu tribune goale » S-au vîndut doar 5.000 de bilete la meciul U Cluj - CFR

Asistența de la meciul U Cluj - CFR ar putea fi la fel de mare ca în această imagine :)
Asistența de la meciul U Cluj - CFR ar putea fi la fel de mare ca în această imagine :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 20:39

Organizatorii au vîndut numai 5.000 de tichete pînă ieri la meciul dintre U Cluj şi CFR.

Ajuns la confruntarea cu numărul 67, Derby de Cluj se va disputa într-o atmosferă aproape dezolantă. Organizatorii au reuşit să vîndă doar 5.000 de tichete pînă ieri, dar mai au o zi la dispoziţie pentru comercializarea tichetelor. "Nu credem că vor fi mai mult de 8.000 de tichete vîndute la meci", susţin oficialii Universităţii.

Paradoxal, fără victorie în actualul sezon, Ionel Ganea nu-şi face griji pentru postul său după ce a primit un vot de încredere de la creditori, în timp ce Grigoraş simte că doar o victorie i-ar asigura viitorul la CFR.

"Sper că o să ne auzim luni la telefon, cu mult optimism", a spus ieri Grigoraş, care a trasat apoi singura miză a partidei: "Sub orice formă trebuie să cîştigăm acest meci! Le-am spus jucătorilor că dacă n-o vor învinge pe Universitatea, vor intra în istorie, dar în istoria negativă. CFR nu a pierdut ultimele zece meciuri cu Universitatea. Pentru mine şi pentru echipă ar fi un dezastru să nu cîştigăm acest meci".

L-au ratat pe Weldinho
CFR a încercat să-l transfere pe fundaşul dreapta al lui Sporting, Weldinho (22 de ani), însă nu a putut să-l înregistreze după ce a primit aviz negativ din partea FIFA.

Weldinho a fost legitimat de Sporting, dar a jucat doar pentru echipa secundă, fiind rezervă la derby-ul cu Benfica. Cum el evoluase în acest an şi pentru Palmeiras, CFR ar fi fost al treilea club într-un sezon competiţional.

586959-u-cluj-cfr.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
mandpv964
mandpv964  •  16 Septembrie 2013, 20:49
Postat de vasile_89 pe 15 Septembrie 2013, 01:08

Tarane dincatunul lui Bucur stergete la gura tarane ,trage monitoru inspre tine si citeste ,orasul tau ii un nimic fara Moldova si Ardeal ar avea 300 000 de pakistanezi si cumani ,Moldova ii forta de munca iar ardelenii il conduc . Dealtfel daca nu era descalecatele ,din ardeal/maramures in secolul XIII acum cumania si Taratul Haliciului ,erau steape ,parte a bulgariei sau Rusiei ,oricum dupa ce au murit nobilii ardeleni si maramureseni in razboaiele cu otomanii ati devenit sclavi la sclavii lor adica la greci ,80% din terenuri fiind ale grecilor . Fara miscarea nationala din Ardeal ,fara toate elitele noastre care au pornit proiectul national ,Cumania era inca o stepa .

Bai vasalie,cunosti asa de multa istorie ca doar ce-mi vine sa ma mut la Cluj,sau unde-oi fi traind ,sa pot respira acelasi aer cu tine!Tare mi-e teama ca te numesti gyuri si suferi de complexul superioritatii fata de romani.Daca esti roman nu pot spune decat ca esti un mare dobitoc.

cfrmania2
cfrmania2  •  16 Septembrie 2013, 17:36

Cata rautate si prostie . De 40 de ani , ultimii 20 din regimul comunist si primii din cel post decembrist steaua aranjeaza meciuri . Inainte de 89 - Valentin Ceausescu , fiul dictatorului , cine sa-i spuna ceva . Dupa 1989 din inertie si sa faca bani , este singura echipa vreodata sanctionata ptr meciuri aranjamente de forul International UEFA nu de cineva de pe la noi , deci singura care a facut aranjamente in campionat vreodata , cate a cumparat oierul sau fratii Paunescu ? Fara numar .Si au tupeul incredibil de a spune ca altii fac aranjamente .

youshin
youshin  •  16 Septembrie 2013, 17:26

rog ziaristi pe aceasta cale sa spuna ce scandau "marea galerie de rezultete"a celor din gruia in drum spre stadion si tot noi romani sa fim toleranti .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează