FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Devine dinamovist! Andrei Marc e aproape să semneze, Mihai Teja mai vrea încă un fundaş

Articol de - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 22:03

Se mai aşteaptă concluzia la recursul clubului moldav, pentru a se finaliza marţi actele cu viitorul apărător al "cîinilor".

Fundaşul Andrei Marc, 21 de ani, a fost numărul 1 pe lista apărătorilor doriţi în acest mercato de către roş-albi, iar dinamoviştii speră că marţi vor perfecta ultimele detalii ale sosirii moldoveanului în Ştefan cel Mare. Se mai aşteaptă doar rezultatul la recursul înaintat de Ceahlăul, care-l pierde gratis pe fotbalistul declarat deja liber de contract.

După dezastrul cu danezii, 1-7 cu "tineretul" nordicilor în amicalul de vineri, dinamoviştii au anunţat că vor aduce doi fundaşi săptămîna viitoare, care vor pleca alături de echipă în stagiul spaniol.

"Vreau fotbal"
Primul este Marc, cu care s-a ajuns deja la un acord, însă mai trebuie parafate actele. Mai există şi-un alt impediment, dar "cîinii" spun că nu se tem: mai multe formaţii din top 10 al Ligii 1 îi dau tîrcoale lui Andrei, acum, că e liber, dar dinamoviştii spun că sînt siguri pe poziţii. Ce spune Marc? "Vreau să joc fotbal. Asta mă interesează acum. Nu intru în detalii, ce şi unde, vreau să se rezolve cît mai repede, ca să mă antrenez şi să fac ce ştiu mai bine", a spus fundaşul.

4 este locul ocupat de Dinamo în topul celor mai slabe apărări din tur în Liga 1, cu 26 de goluri încasate. Mai slabe au fost CSMS Iaşi şi Braşov, cîte 28 de goluri, şi Ceahlăul, 32

"Trebuie o idee clară, a antrenorilor cu conducătorii. Nu iau căciulă cînd afară e vară, nu cumpăr spaghete dacă vreau să mănînc carne. Prioritatea este să luăm apărători, pentru că-n tur am luat un număr istoric de goluri în ultimii 40 de ani" (Cornel Dinu, administrator Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

A doua zi după tsunami
Atmosfera de înmormîntare de vineri seară, după 1-7 cu danezii, s-a mai destins ieri dimineaţă, la antrenamentul care a început cu un sfert de oră mai devreme, întrucît jucătorii au fost grăbiţi, din proprie iniţiativă, la teren. Teja le-a ţinut un discurs de 15 minute, încercînd să-i oblojească: "Am mare încredere în voi, am întîlnit o echipă bună, dar şi voi sînteţi buni", "Mă bazez pe voi, dar trebuie să fiţi mai responsabili", "Un meci are 90 de minute, nu dormiţi, că aţi văzut că se iau trei goluri în 8 minute!".

Machado, prea scump
Dinamoviştii îl voiau pe Ricardo Machado, fostul căpitan al "stegarilor", care a devenit şi el liber de contract, însă negocierile sînt anevoioase şi au din ce în ce mai puţine şanse de reuşită. Lusitanul nu vrea să scadă pretenţiile financiare: cere 10.000 de euro salariu lunar, ar fi cel mai mare de la Dinamo!, plus 50.000 de euro la semnătură.

Nemulţumiţi de cantonament
Mihai Teja n-a fost de acord cu amicalele stabilite din octombrie 2014, dar n-a mai avut ce face. Şi Daniel Stanciu a criticat meciurile stagiului din Antalya, stabilite toate dinaintea venirii sale în Ştefan cel Mare: "A fost o greşeală că s-au aranjat cele patru meciuri de verificare din Antalya, în condiţiile în care au fost puţine zile de pregătire în ţară. În repriza a doua a eşecului cu danezii, am căzut din cauza accidentărilor şi a oboselii. Vedem exact acum  nivelul la care sîntem, nu căutăm scuze, să muncim mai mult şi să nu visăm!"

Au dat vina pe "dimineaţă"
Dinamoviştii au "priceput" de ce au luat 7 de la junii danezi. "Vineri dimineaţă, am avut un antrenament foarte solicitant, de aceea n-am fost proaspeţi la meci. Toţi resimţeam oboseala. De aceea ne-au tocat nordicii în partea secundă", au explicat jucătorii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
bogdaan1111
bogdaan1111  •  26 Ianuarie 2015, 01:06

Pentru cei care vor sa faca ceva bani in plus ,un site unde dai clik-uri si iti intra bani in cont,foarte simplu fara nimic complicat ://www.clixsense.com/?7168911 pentru cei care va deranjez imi cer scuze.

aly_dinamo
aly_dinamo  •  26 Ianuarie 2015, 00:03
Postat de zecs93 pe 25 Ianuarie 2015, 21:17

ndoie crede ca si la 40 de ani e peste popandai din actualul mijloc al lui Dinamo, Targu mures datorita lui si a lui Gabi Muresan se afla pe locul 5 in liga 1, practic astea au dus in spate targu mures !!!

Aici sunt de acord cu tine. Au format cel mai solid cuplu de mijlocasi centrali din ultimii multi ani..

zecs93
zecs93  •  25 Ianuarie 2015, 21:34
Postat de t0ni.fcd pe 25 Ianuarie 2015, 21:29

Bine, aici nu mai spun de ce 2 fundasi centrali promisi: anume: Machado si Marc, chiar Dinamo ar arata altceva in formula urmatoare: Veselovsky- Bandalovski-Marc-Machado-Elhamid-Lazar-N.Grigore-P.Brandan-Grozav-Bilinski si Alexe, asta ar fi echipa de locu 3.

suta la suta de acord cu tine, dar ne trebuie si niste rezerve valoroase, dar bine pot astepta pana la vara cand se vor aduce jucatori de valoare pe bani adevarati, atunci clubu iese din insolventa pentru amatori care inca cred ca atunci Dinamo va fi incontinuare un club mediocru !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează