FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Devis Mangia a fost aproape de a prelua unul dintre cele mai titrate cluburi din lume: "Am avut o oportunitate importantă"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 20:27

Devis Mangia (44 de ani), antrenorul celor de la CS U Craiova, a fost aproape de a prelua marele Milan în urmă cu 5 sezoane. 

"În sezonul 2013-2014 am avut o oportunitate importantă. Massimiliano Allegri a avut ofertă de a trece de la AC Milan la AS Roma. Au existat mai multe variante pentru a-l înlocui în acele momente. 

Galliani voia să îl păstreze pe Allegri, însă acesta era decis să plece. Berlusconi s-a gândit la Seedorf şi apoi a venit în calcul şi numele meu. Nu ştiu dacă mi-ar fi oferit într-adevăr banca Milanului până la urmă, dar oricum Allegri a rămas", a declarat Mangia pentru calciomercato.it.

"Cred că primele 3-4 echipe din prima ligă din Romania se pot compara cu cele de pe primele locuri din Serie B sau cu cele care luptă pentru supravieţuire în Serie A"
Devis Mangia

Vezi și: Cristiano Ronaldo și Ionuț Radu vor apărea pictați pe față la meciurile din week-end » Motivul deciziei luate de italieni

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează