FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri despre "dinamovistul" Stoica la Radio GSP: "MM zicea: «Numai jigodiile astea de la Steaua să nu mă bată!»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 15:29

La "Radio GSP Live", Valeriu Răchită l-a atacat dur pe Mihai Stoica. Fostul jucător al Stelei susţine că actualul manager al roş-albaştrilor ţinea cu Dinamo şi ar fi spus după un meci pierdut de Oţelul în faţa Stelei: "Să mă bată oricine, numai jigodile astea, nu!"

"Nu e om de fotbal pentru ca nu a jucat si nu a facut vreo scoala. Este de o perversitate rara, iar eu am simtit asta pe pielea mea. Vorbea cu mine ceva si se ducea la patron si spunea cu totul altceva. Ne urmarea telefoanele, iar asta am aflat de la un operator al firmei respective de telefonie mobila. Sunt jucatori de acum de la Steaua care nu-l suporta si mi-au transmis asta. La Supercupa m-am intalnit cu conducatorii Stelei cu care am depanat amintiri si nu va spun ce  ziceau despre el, ca toti il el evita si de ce. La televiziune este considerat analist sportiv si spune numai prostii si idiotenii. Cand spui prostii la televizor, atunci mergi mai baiatule acasa.

Spune ca plange pentru Steaua. Stim foarte multi din fotbal ca el este dinamovist. Sunt oameni la Galati care pot jura ca el este dinamovist. Cand era la Galati, l-am batut in 1997 cu 5-1 chiar la Galati, iar el dadea cu picioarele prin scaune, cum face si acum. El a spus ca il poate bate oricine, dar numai jigodiile de la Steaua sa nu-l fi batut cu 5-1.

Nu se poate sa bata un suporter si sa nu fie exclus pe viata din fotbal. Nu poti sa vorbesti urat de Iordanescu, Ienei, Stoica si altii. Am trei titluri si atatea performante la Steaua, dar nici nu le pot trece prin fata acestor oameni. Cum isi permite aceasta hahalera sa vorbeasca urat de gloriile Stelei? Este un profitor al fotbalului. Este doar un catelus imbracat in oita. Adrian Ilie era manager pentru Steaua. Cand mergeai cu Ilie undeva te bagau toti in seama, dar cu acest personaj nu stiu cum sa fuga de langa tine".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (303)
tipsy
tipsy  •  25 Iulie 2013, 21:54
Postat de dany_gry2000 pe 25 Iulie 2013, 08:48

suporterii stelei se bucura an de an de performantele din Europa....nu mai comenta aiurea! pt mine cel putin este mult mai important rezultatele din Europa pt ca acolo iti demonstrezi adevarata valoarea!

ce rezultate? castigarea cupei campionilor a fost un rezultat. finala a fost un rezultat. hai sa zicem ca si semifinalele. in rest, crezi ca da cineva doi bani pe cine ajunge in grupe sau optimi in cupa uefa? in 5 zile a uitat toata lumea. si nu o spun ca sa atac steaua, recunosc ca dinamo are ZERO performante, poate acele 2 semifinale europene, cu indulgenta. asta nu-i sport in care sa avem noi performante europene.

cerebralu
cerebralu  •  25 Iulie 2013, 13:25

rachita e un stoica mai mic, dar l-au mirosit reoede lupii galbeni si l-au dat afara. pentru logica lui, oricine vrea sa bata steaua tine cu dinamo. domnule rachita, cand jucai impotriva stelei cine vroiai sa bata?

dany_gry2000
dany_gry2000  •  25 Iulie 2013, 08:49
Postat de dany_gry2000 pe 25 Iulie 2013, 08:48

suporterii stelei se bucura an de an de performantele din Europa....nu mai comenta aiurea! pt mine cel putin este mult mai important rezultatele din Europa pt ca acolo iti demonstrezi adevarata valoarea!

valoare!

Vezi toate comentariile (303)
Comentează