FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Dezvăluiri din culise: Dică s-a conformat ordinului venit din lojă, dar tot a fost desființat de Becali!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 00:03

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de joi dezvăluie că ideea transformării lui Junior Morais în mijlocaș i-a aparținut patronului. Becali a luat majoritatea deciziilor importante, apoi și-a ”desființat” antrenorul după meci, supărat că Dică a îndrăznit să aleagă înlocuitorul lui Budescu.

Patronul i-a transmis lui Dică indicația reprofilării lui Morais și brazilianul a devenit din fundaș stânga mijlocaș defensiv. Nici măcar nu l-a anunțat de la începutul perioadei de pregătire, i-a zis în săptămâna dinaintea partidei cu Timișoara!!! Motiv pentru care antrenorul nu a avut ocazia să-l pregătească pe brazilian pentru noul post, l-a folosit așa direct în meciuri oficiale.

Un antrenor cu experiență mare în Liga 1 explică de ce e greu de realizat o asemenea schimbare de post: "Morais știe binișor cu mingea, dar asta nu e suficient ca să joace la mijloc. Se vede că el nu are deprinderi de mijlocaș, nu știe unde să ceară mingea, nu știe unde să închidă pe faza defensivă".

Brazilianul îi ține pe bancă pe Ovidiu Popescu și pe Vlad Achim, doi mijlocași centrali de meserie. Becali a plătit o jumătate de milion de euro ca să-i achiziționeze pe ei doi, dar nu e mulțumit de randament. Și s-a gândit să apeleze la o mutare-surpriză, a crezut că fundașul stânga poate fi mai bun mijlocaș decât mijlocașii! 

Citește în Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI) mai multe dezvăluiri din culisele FCSB: Dică și Viorel Tănase sunt doar un "paravan" pentru ca Becali să-și exercite talentul de antrenor. El decide transferurile, formula de start. De multe ori, și schimbările! 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
10153279648987449
Intunerikuss Intunerikuss  •  28 Iulie 2017, 19:54

Bai,GSP, ce *** s-a intamplat azi cu voi? Ati uitat jurnalismul peste noapte, si acum va scrie articolele femeia de serviciu?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  27 Iulie 2017, 10:48

Speculatie ieftina de journalist amator. Dica este probabil foarte supus dar nu tot ce se intampla la echipa este decis de Becali. O dovada in acest sens este titularizarea lui Enache, neagreata de Becali. In rest doar speculatii avand in vedere si situatia fundasilor centrali unde existaa mana libera pt antrenor si Dica nu a adus nimic. Da bine sa scri despre implicarea patronului la echipa si ziaristii fara vocatie recurg la acest loc comun ca singura resursa.

cneius
cneius  •  27 Iulie 2017, 10:44

"Un antrenor cu experiență mare în Liga 1 explică de ce e greu de realizat o asemenea schimbare de post"...really ??? Sinteti penibili, ca de obicei !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează